• Vegetarian

    Vegetarian

Proteinpannekake Miks

Ready to Make Protein Pancake

Smak
Pakke
Mengde

20% rabatt på proteinrik mat | Bruk kode: 20PROTEINMAT

20% rabatt på proteinrik mat

Inkluderer Peanut butter, Beef Jeerky og protein brownes.
Bruk kode: 20PROTEINMAT

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 30/09/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr59,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Proteinpannekake Miks?

Myproteinpannekakeblanding er en klar til å ta lage deilig proteinrik snacks, som inneholder en kombinasjon av tre forskjellige typer proteiner, Whey, melk og egg protein.

Hva er fordelene med Proteinpannekake Miks?

Et høyt proteininnhold betyr Myprotein proteinpannekake miks bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse, samtidig som det også gir en lav glykemisk indeks (GI) og er en velsmakende snack. Hver 50g porsjon vil gi over 34g protein.

Hvem er Proteinpannekake Miks egnet for?

Disse proteinpannekaker er ideell for alle som leter etter en enkel måte å øke proteininntaket. Myproteinpannekake miks er vanligvis brukt som et alternativ til frokost eller som en næringsrik snack mellom måltidene.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Proteinrik snack
  • Ideellt valg til frokost eller som en næringsrik snacks
  • Enkel å lage

Anbefalt bruk

Ha 50g i 100-150ml melk eller vann og bland sammen. Varm en stekepanne over sterk varme og tilsett en liten mengde olje / smør. Reduser deretter til et middels varme og tilsett røren i pannen og stek.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Vennligst nyt dette produktet som en del av et sunt og balansert kosthold og en aktiv livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført ifet .

Sjokoladesmak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (13%), kakao, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Golden Syrup Smak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Hvete (13%), Aroma, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Lønnesirup Smak: Proteinblanding (31%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (13%), Aroma, MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Uten smak: Proteinblanding (35%) (Whey Proteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Eggehvite-pulver), Bygg, Havre (12%), MCT Pulver (Melk), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), søtningsmiddel (sukralose), emulgator (Soya lecitin).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 store scoops (50g)

Porsjoner per beholder - 4 (200g), 10 (500g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1571 kJ/372 kcal 786 kJ/186 kcal 9%
Fett 6.3 g 3.2 g 5%
  hvorav mettet 2.4 g 1.2 g 6%
Karbohydrater 11 g 5.6 g 2%
  hvorav sukkerarter 3.3 g 1.7 g 2%
Protein 67 g 34 g 68%
Salt 2.3 g 1.2 g 20%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Proteinpannekake Miks

Velg bilde

Proteinpannekake Miks