• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

RE:CHARGE

Post-Workout Endurance Formula

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr281,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er RE:CHARGE?

RE:CHARGE er en avansert formel som inkluderer over 17g protein, 55g karbohydrater og 1000 milligram av elektrolytter. RE:CHARGE inneholder også 5 gram kreatin monohydrat per porsjon, og har null gram fett

RE:CHARGE Fordeler

RE:CHARGE har en unik blanding av karbohydrater og elektrolytter som finnes i RE:CHARGE som støtter hydrering under trening og bidrar til å opprettholde utholdenhet ytelse under langvarig trening. I tillegg vil protein blandingen bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. På Myprotein tror vi at de ulike komponentene i dette produktet gjør det til et ideellt etter trening utholdenhet formel.

Hvem passer RE:CHARGE for

RE:CHARGE er egnet for alle som ønsker å få mest mulig ut av sitt treningsprogram. Vi anbefaler å ta dette produktet umiddelbart etter trening for å oppnå optimale resultater.

Vi endrer navnet på dette produktet til Energy Charge. Vær oppmerksom på at ingrediensene og næringene er de samme og bare navnet på produktet er endret.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Optimal forhold av karbohydrater til proteiner
  • Støtter hydrering og vedlikehold av utholdenhetsprestasjoner
  • Ideell blanding for post-workout etter utholdenhetstrening

Anbefalt bruk

Ha 300-500ml vann i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil det være). Ha deretter i du 50g av produktet, riste shaken og bruk. Brukes umiddelbart etter trening for å oppnå optimale resultater.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer egg og produkter av disse.

Appelsin Aromastoff : RE:CHARGE Karbohydrat Blanding (55%) (maltodekstrin, dekstrose, Voks Barley Stivelse (CarBarley®), Fruktose), RE:CHARGE Protein Blanding (18%) (Whey Protein Isolat (Melk), Whey Protein konsentrat (Melk), Kasein Hydrolysat (Peptopro®) (Melk)) , kreatin monohydrat, Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytter (natriumklorid, kaliumklorid Sulfat, Kalsium Di Fosfat, magnesiumoksid), emulgator (Soya lecitin), Aroma, Farge (karotener), søtningsmiddel (sukralose )

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 ½ large scoops (50g)

Servings Per Container - 30 (1.5kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1557 kJ/367 kcal 779 kJ/184 kcal 9%
Fat 0.9 g 0.5 g 1%
  of which saturates 0.5 g 0.3 g 2%
Carbohydrates 63 g 32 g 12%
  of which sugars 17 g 8.3 g 9%
Protein 18 g 9 g 18%
Salt 1 g 0.5 g 8%
Vitamin C   500 mg 625%
Chloride   200 mg 25%
      Per Serving
Creatine Monohydrate     5 g
Sodium     210 mg

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Orange Flavour version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

RE:CHARGE

Velg bilde

RE:CHARGE