• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

RE:CHARGE

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Utsolgt

Produktoversikt

Hva er RE:CHARGE?

RE:CHARGE er en avansert formel som inkluderer over 17g protein, 55g karbohydrater og 1000 milligram av elektrolytter. RE:CHARGE inneholder også 5 gram kreatin monohydrat per porsjon, og har null gram fett

RE:CHARGE Fordeler

RE:CHARGE har en unik blanding av karbohydrater og elektrolytter som finnes i RE:CHARGE som støtter hydrering under trening og bidrar til å opprettholde utholdenhet ytelse under langvarig trening. I tillegg vil protein blandingen bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. På Myprotein tror vi at de ulike komponentene i dette produktet gjør det til et ideellt etter trening utholdenhet formel.

Hvem passer RE:CHARGE for

RE:CHARGE er egnet for alle som ønsker å få mest mulig ut av sitt treningsprogram. Vi anbefaler å ta dette produktet umiddelbart etter trening for å oppnå optimale resultater.

Vi endrer navnet på dette produktet til Energy Charge. Vær oppmerksom på at ingrediensene og næringene er de samme og bare navnet på produktet er endret.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Optimal forhold av karbohydrater til proteiner
  • Støtter hydrering og vedlikehold av utholdenhetsprestasjoner
  • Ideell blanding for post-workout etter utholdenhetstrening

Anbefalt bruk

Ha 300-500ml vann i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil det være). Ha deretter i du 50g av produktet, riste shaken og bruk. Brukes umiddelbart etter trening for å oppnå optimale resultater.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer egg og produkter av disse.

Appelsin Aromastoff : RE:CHARGE Karbohydrat Blanding (55%) (maltodekstrin, dekstrose, Voks Barley Stivelse (CarBarley®), Fruktose), RE:CHARGE Protein Blanding (18%) (Whey Protein Isolat (Melk), Whey Protein konsentrat (Melk), Kasein Hydrolysat (Peptopro®) (Melk)) , kreatin monohydrat, Vitamin C (askorbinsyre), elektrolytter (natriumklorid, kaliumklorid Sulfat, Kalsium Di Fosfat, magnesiumoksid), emulgator (Soya lecitin), Aroma, Farge (karotener), søtningsmiddel (sukralose )

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 1/2 Scoops (50g)

Servings Per Container - 30 (1.5kg)

Nutritional Information

Per 100gPer Serving*RI
Energy1646 kJ/392 kcal823 kJ/196 kcal10%
Fat0 g0 g0%
of which saturates0 g0 g0%
Carbohydrates55 g28 g11%
of which sugars17 g8.9 g10%
Protein18 g9 g18%
Salt1 g0.5 g8%
Vitamin C500 mg625%
Chloride200 mg25%
Per Serving
Creatine Monohydrate5 g
Sodium210 mg

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Orange Flavour version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

RE:CHARGE

Velg bilde

RE:CHARGE