• Vegetariansk

    Vegetariansk

Recovery Evo

Complete Recovery

Kjøp mer, spar mer - Opp til 30% rabatt

Sjekk ut Myproteins supertilbud! Spar opp til 30% på hele bestillingen!

Bruk kode: SPARMER

Kjøp for mer enn 300kr og få 15% rabatt

Kjøp for mer enn 600kr og få20% rabatt

Kjøp for mer enn 900kr og få 25% rabatt

Kjøp for mer enn 1100kr og få 30% rabatt

Rabatten vil automatisk justeres avhengig av hvor mye du har i handlekurven.

Gå heller ikke glipp av vår juleboks med våre flapjacks med julesmaker.
Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 04/12/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre: 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Recovery Evo?

Recovery Evo er en innovativ supplement som gir en unik blanding av Hydrolysert Whey Protein Isolat og Maltodextrin, forgrenede aminosyrer (leucine, isoleucin og valin), vitamin C, DMAE, L-tyrosin og elektrolytter. Alt dette er kombinert i en stor smaker, lett å konsumere shake som kommer i to forskjellige smaker som inkluderer jordbær og Eple og solbær.

Recovery Evo Fordeler

& bull; Recovery Evo gir 23g protein per porsjon som vil bidra til en vekst og vedlikehold i muskelmasse.

& bull; Vitamin C bidrar til normal funksjon av nervesystemet, psykologisk normal funksjon, for beskyttelse av celler fra oksidativt stress, og til reduksjon av tretthet og utmattelse

& bull; Recovery EVO gir et karbohydrat og elektrolyttblanding som bidrar til opprettholdelse av utholdenheten under langvarig utholdenhetstrening og øke absorpsjonen av vann under fysisk trening.

Hvem passer Recovery Evo for?

Recovery Evo er ideell for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein med tillegg av BCAA, maltodekstrin, vitamin C og elektrolytter, eller for alle som tar del i intens fysisk aktivitet. Det anbefales å konsumere Recovery Evo umiddelbart etter trening for best resultat.

Vi endrer navnet på dette produktet til Post Workout Evo. Vær oppmerksom på at ingrediensene og næringene er de samme og bare navnet på produktet er endret.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Over 23g proteiner per porsjon
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av mager masse
  • Tilsatt Vitamin C, BCAA og Elektrolyttblanding

Anbefalt bruk

Ha 2 kuler (ca 80g) og bland med om lag 400 ml vann eller skummet melk (for en tykkere shake bruk mindre væske, for en tynnere shake legge mer). For de beste resultatene legge flytende først, så pulver i en av våre shakers eller en blender. Når blandet forbruke umiddelbart. Vi anbefaler å bruke rett etter trening for best resultat.

Ingredienser

Dextrose Monohydrate, Protein Blend (Hydrolysed Whey Protein Isolate*, Whey Protein Isolat*, Emulsifier: Soya Lecitin), Maltodextrin, Glutamine Peptides (fra Hvete), Smaker, Syre Regulator (Malic Syre - Jordbær & Eple variant kun), Citric Syre (Bare Solbær Variant), Forgrent kjede Aminosyrer (Leucine, Valine, Iso-Leucine), Emulsifier (Soya Lecitin), Kalsium Fosfat, Farge (Rødbeter rød), Fortykningsmiddel (Guar Tyggis, Xanthan Tyggis), N-Acetyl-L-Tyrosine, Tri-Calcium Fosfat, Dimethyl Amino Etanol Bitartrate, Antioxidant (Ascorbic Acid), Magnesium Oxide.*Fra Melk

Næringsinformasjon

Per 80g:
Energi: 1234KJ
Energi: 295kcal
Protein: 23.0g
Karbohydrater: 49.0g
hvorav sukkerarter: 40.9g
Fett: 0.7g
hvorav mettet: 0.2g
Fiber: 0.2g
Natrium: 0.16g

Gir også per 80g:
L-Leucin: 3g*
Gultaminpeptider: 3g
L-Isoleucin:1.5g*
L-Valin:1.3g*
Kalium: 300mg
N-Acetyl-Tyrosin: 200mg
Fosfor: 190mg
Kalsium: 176mg
DMAE: 100mg
Vitamin C: 80mg
Magnesium: 58mg
*Total BCAA: 6g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Recovery Evo

Velg bilde

Recovery Evo