• Vegetariansk

    Vegetariansk

Recovery XS (RTS)

Ready-to-Shake

25% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE25 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr24,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Recovery XS Ready to Shake(RTS)?

Recovery XS RTS er en proteinrik recovery drink som har blitt designet for å tilby en rask og enkel metode for å konsumere din favoritt post-workout supplement. Recovery XS RTS inneholder en blanding av voksaktig maisstivelse og myseproteinisolat i et 2: 1 forhold for å gi den perfekte utvinning formuleringen. Hver servering vil også gi over 5g av aminosyren leucin, 4,5 g Glutamin og 3g av kreatin monohydrat (Creapure ® ). Recovery XS RTS også er tilsatt vitamin C og elektrolytter.

Recovery XS RTS Fordeler

Recovery XS RTS gir 3g av kreatin monohydrat (Creapure ® ) per porsjon som øker fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitet trening. Det gir også 4.5g av de essensielle aminosyrer (EAA’s). Og over 24g protein som vil bidra til vekst og vedlikehold av lean mass

karbohydrat-elektrolyttoppløsninger bidra til opprettholdelse av utholdenheten under langvarig utholdenhetstrening og øke absorpsjonen av vann under fysisk trening.

Vitamin C bidrar til normal funksjon av nervesystemet, psykologisk normal funksjon, normale funksjon av immunsystemet, beskyttelse av celler fra oksidativt stress, og reduksjon av tretthet og utmattelse

Hvem passer Recovery XS RTS for?

Recovery XS RTS er ideell for alle som ønsker å øke proteininntaket med tillegg av karbohydrater, kreatin, leucine og glutamin. På grunn av den unike kombinasjonen av viktige ingredienser, er Recovery XS RTS anbefales å konsumere umiddelbart etter trening for å optimalisere utvinningen.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • optimale forholdet mellom protein til karbohydrater
  • Inkluderer elektrolytt blanding for å erstatte salter tapt gjennom svette
  • Praktisk og enkel å bruke RTS

Anbefalt bruk

Ha til vann, melk eller juice til flaske er omtrent tre fjerdedeler full, rist kraftig og konsumere. Tilsett mer væske for en tynnere shake og mindre for en tykkere shake. Vi anbefaler en servering per dag rett etter trening.

Ingredienser

Voksaktig maisstivelse, Ultra Filter Whey Protein Isolate, L Leucine, Glutamine, Kakao Pulver (Sjokolade Smak kun), Smak(Smak, Citric syre [strawberry flavour only], Ultra ren Creatine Monohydrate (Creapure®), Vitamin C (as Ascorbic Acid), Elektrolytt blanding (Sodium Chloride, Potassium Sulphate, Di Calcium Fosfat and Magnesium Oxide), Instantising Agent (soya lecithin) Farge (Cochineal Rød A [Jordbær Smak kun]), Søtningsmiddel (Sucralose).

Næringsinformasjon

Each 90g serving provides on average:
Energy: 275.9Kcal
Protein (as-is): 24.3g
Carbohydrates 50.2g
Fat 0.3g

Active ingredients per 90g serving:
Waxy Maize Starch: 50g
Whey Protein Isolate: 27g
Leucine: 5.5g
Glutamine: 4.5g
Creapure®: 3g
Vitamin C 550mg
Electrolytes: 360mg

Nutritional content may vary slightly between flavours.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Recovery XS (RTS)

Velg bilde

Recovery XS (RTS)