• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Spirulina

Spirulina Powder

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Hundrevis av produkter er rabattert | Bruk kode: 10EKSTRA

SALG | Opp til 70% rabatt | Hundrevis produkter er rabattert | Bruk kode: 10EKSTRA

Vi forlenger salget, og vi feirer sette ned prisene på hundrevis produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store høstsalg!

Nå får du også 10% ekstra på hele din bestilling. Bruk kode: 10EKSTRA!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 29/09/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

kr219,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Spirulina?

Spirulina er en form for alger som vokser naturlig i tropiske og subtropiske innsjøer og er anerkjent som en naturlig matkilde med supre ernæringsmessige egenskaper.

Fordeler med Spirulina

Spirulina er en kilde til proteiner, vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Spirulina inneholder store mengder B-vitaminer, jern, essensielle mineraler og sporstoffer, betakaroten, gamma-linolensyre og klorofyll.

Hvem passer Spirulina for?

Spirulina er anbefalt for aktive personer som ønsker å øke sitt inntak av vitaminer og mineraler, og å få essensielle fettsyrer og en kilde til protein.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold,, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • God kilde til vitaminer og mineraler
  • Ideell for aktive individer

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Spirulinapulver (100%)

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 tsp. (5g)

Servings Per Container - 100 (500g)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1436 kJ/341 kcal 72 kJ/17 kcal 1%
Fat 4.1 g 0.2 g 0%
  of which saturates 1.3 g 0.1 g 1%
Carbohydrates 11 g 0.6 g 0%
  of which sugars 3.7 g 0.2g 0%
Protein 57 g 2.9 g 6%
Salt 0.75 g 0.04 g 1%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Spirulina

Velg bilde

Spirulina