• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Super Berries

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr109,00

kr98,00

Spar: kr11,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Super Berries Mix?

Super bær er en stor og smakfull enkel matbit, som inneholder en premium blanding av 6 tørkede frukter. Med tyttebær, goji bær, solbær, Physalis, blåbær og jordbær, så er vår Super bær mix et fantastisk høy energi alternativ som også har mye fiber, vitaminer og mineraler samtidig også gi en stor naturlig kilde til energi.

Super berries Mix Fordeler

Som inneholder naturlig sukker, Super bær mix er ideell etter trening eller når du er på farten. En rekke sporstoffer mineraler og vitaminer, inkludert sink, jern, fosfor, riboflavin (B2), vitamin E, samt karotenoider, inkludert beta-karoten kan bli funnet i Super bær Mix.

Hvem passer Super berries Mix for?

Super berries Mix anbefales for alle som er ute etter å øke energinivået med naturlige ingredienser. Super berries Mix kan også brukes i hjemmebakst og oppskrifter som havregryn, frokostblandinger, salater og smoothies.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Nøkkelfordeler

 • Super kilde til naturlig energi og fiber
 • Fullpakket med vitaminer, mineraler & antioksidanter
 • Kan enkelt kombineres med andre måltider eller snacks

Anbefalt bruk

Konsumere som en sunn snack eller som del av et næringsrikt måltid.

For å opprettholde friskhet i næringsinnholdet i dette produktet, vennligst lagre i et kjølig og tørt område, fortrinnsvis i en lukket beholder. Bruk sammen med et sunt kosthold og godt balansert livsstil.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Pakket i et anlegg håndterer peanøtter, nøtter og sesamfrø.

Tranebær (26%) (sukker, solsikkeolje), goji bær (26%) (Konserveringsmiddel [ svoveldioksid ]), Physalis (17%), solbær (15%) (sukker, solsikkeolje), Blåbær (8%) (sukker, solsikkeolje), Jordbær (8%) (sukker, solsikkeolje).

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 Pack (500g)

Nutritional Information

  Per 100g
Energy 1235 kJ/294 kcal
Fat 3 g
  of which saturates 0.7 g
Carbohydrates 70 g
  of which sugars 58 g
Fibre 14 g
Protein 4.9 g
Salt 0.42 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Super Berries

Velg bilde

Super Berries