• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

 • Organic

  Organic

Teff Superfine Mel

Organisk Teffmel

Smak
Pakke
Mengde

SALG | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Salg | Opp til 70% rabatt | Alle produkter er rabattert | Ingen kode nødvendig

Det er fredag, og vi feirer sette ned prisene på alle produkter, slik at du kan spare opp til 70% i vårt store salg!

Du trenger ingen kode, produktene er allerede satt ned i pris! Kombiner gjerne med andre tilbud, som affiliatetilbud, tilbud fra rabattsider eller våre egne rabatter. Hvorfor ikke sjekke ut ukens tilbud og måneden smak?

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27/08/2016, eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr179,00

kr143,00

Spar: kr36,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Teff Superfine Mel?

Teff Superfine Mel er en årlig gress og er innfødt til den nordlige etiopiske høylandet i Øst-Afrika. Teff mel er betraktet som en fullstendig proteinkilde som den inneholder alle essensielle aminosyrer, i tillegg til å være en kilde til kalsium, fosfor, jern, kobber, magnesium, kalium, sink, og tiamin.

Teff Superfine mel Fordeler

Teff Superfine Mel er høy i fiber gir over 7 g fiber per 100g og lite mettet fett og salt. Teff Superfine Mel gir 12% protein som vil bidra til vekst og vedlikehold av lean mass.

Hvem passer Teff Superfine Mel for?

Teff Superfine Mel er ideell for alle som ønsker å øke det daglige fiber inntaket. Dette kan legges til matvarer for å forbedre næringsinnholdet så vel som blir konsumert separat som en høy karbohydrat (lav GI) og høy fiber mat supplement.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Lavt innhold av fett og sukker
 • Rik på kostfiber
 • Et supert tillegg til mange matvarer

Anbefalt bruk

Ha til noen smakfulle matvarer eller bruke som et alternativ til ren hvit mel i baking.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

uten smak : Teff Superfine Mel (100%)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - ~

~ - ~ (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g *RI
Energi 1474 kJ/348 kcal 17%
Fett 2.1 g 3%
  hvorav mettet 0 g 0%
Karbohydrater 65 g 25%
  hvorav sukkerarter 0 g 0%
Protein 13 g 26%
Salt <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Teff Superfine Mel

Velg bilde

Teff Superfine Mel