Vital Omega

3 for 2 på ALT! | Bruk kode: 3FOR2NO

3 for 2 på ALT | Bruk kode: 3FOR2NO 

Et av våre favorittilbud er tilbake: 3 for 2 på HELE SIDEN! Legg 3 eller flere produkter i handlekurven og få den billigste med på kjøpet! 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til og med midnatt 27.09.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Vital Omega?

Vital Omega er en konsentrert fiskeolje med essensielle fettsyrer. Essensielle fettsyrer regnes som "gode fettstoffer 'på grunn av den viktige rollen de spiller i hjertet og kolesterolet.

Fordeler med Vital Omega

EPA og DHA bidrar til den normale funksjonen av hjertet. Dokosaheksaensyre (DHA) mors inntak bidrar til normal hjerne og øye utvikling av fosteret og det diende barnet.

Hvem er Vital Omega egnet for?

Hver 1000mg kapsel gir 60% EPA og 15% DHA fettsyrer hentet fra filtrert fiskeolje for å fjerne naturlige giftstoffer og forurensing.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Essensiell fettsyre
  • Normal hjertefunksjon
  • 60% EPA og 15% DHA

Anbefalt bruk

Som et supplement til mat, vi anbefaler å bruke en softgel, 1 til 3 ganger daglig med måltider.

Porsjoner størrelse: 1 softgel

Porsjoner per beholder: 90

Forbehold: Kan ikke være egnet for alle som kan være gravid eller ammer. Ta alltid kontakt med lege før du benytter supplementet.

Ingredienser

konsentrert og renset Omega 3 fiskeolje, Glyserol, Gelatin, renset vann.

Fri for: Kunstige farger og konserveringsmidler, gjær, gluten, stivelse og laktose. Ikke tilsatt salt eller sukker. GMO-fri.

Næringsinformasjon

Amount per 1 softgel serving:
Total Omega 3 fish oil: 1000 mg
EPA: 600 mg
DHA: 150 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Vital Omega

Velg bilde

Vital Omega