• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Vitamin B5 Pulver

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr169,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Vitamin B5 pulver?

Myprotein Vitamin B5 pulver er 100% pantotensyre

Fordeler med Vitamin B5 pulver

Vitamin B5 har en rekke fordeler for den normale kroppsfunksjonen . Disse inkluderer; et bidrag til normal mental yteevne, redusert tretthet og utmattelse, og et bidrag til normal energigivende metabolisme.

Hvem passer Vitamin B5 pulver for?

En rekke av våre kunder kjøper Vitamin B5 pulver sammen med Muskler og Styrke/Utholdenhetsprodukter.

Vi endrer navnet på dette produktet til "Pantotensyrepulver". Ta hensyn til at ingrediensene og nutritionals er de samme og bare navnet på produktet er endret.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Nøkkelfordeler

 • Bidrar til energigivende metabolisme
 • Bidrar til mentale prestasjoner
 • Bidrar til reduksjon i tretthet og utmattelse

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 1g, rist og drikk. Bruk en gang daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak. Pantotensyre Pulver (100% )

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 g

Servings Per Container - 250 (250g), 500 (500g)

Nutritional Information

  Per Serving *RI
Pantothenic Acid 1 g 16667%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Vitamin B5 Pulver

Velg bilde

Vitamin B5 Pulver