Myprotein Menn Shorts - Svart

Salg på nye proudukter | Opp til 50% rabatt | Ingen kode nødvendig

Salg på nye proudukter | Ingen kode nødvendig

Ønsker du å  teste våre nyeste produktutgivelser? Dette er det perfekte tidspunktet! Vi har samlet alle våre nyeste produkter på denne siden, og vi har satt ned prisene på alle nye produkter, så du trenger ingen kode. Inkluderer proteinsjokolade, økologiske produkter, nøttesmør, måltidserstattere og mer!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 27/07/16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Utsolgt

Produktoversikt

Myprotein Menn Shorts er av høy kvalitet, løs passform, shorts laget av 100% bomull med snøring

Designet for maksimal komfort og ytelse så er disse shortsene er perfekt for treningsstudioet eller bare slappe av i løs passform som gir fleksibilitet og maksimal rekkevidde på bevegelse, mens bomull dobbelt garn med børstet inlining gir slitestyrke og komfort.

Shortsen kommer i sort med Myprotein logo på venstre lår og er tilgjengelig i størrelsene S-XXL.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 100% Bomull
  • Knelang treningsshorts
  • Myprotein-logo

Ingredienser

100% amerikansk bomull.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Menn Shorts - Svart

Velg bilde

Myprotein Menn Shorts - Svart