Myprotein Bodybuilder T-Skjorte - Hvit

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Utsolgt

Produktoversikt

Myprotein Bodybuilder T-skjorte er en overdimensjonert T-skjorte perfekt for bruk i treningsstudioet under tunge treningsøkter. Den tradisjonelle kroppsbyggeren vil vanligvis ha en overdimensjonert t-skjorte for maksimal komfort og bevegelsesutslag når treningen.

Fordeler med Myprotein Bodybuilder T-skjorte

  • 100% Bomull
  • Komfortabel passform med ingen restriksjoner
  • Crew nakke style T-skjorte

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Megastore T skjorter som bæres av kroppsbyggere
  • Komfortabel passform slik at du kan bevege deg
  • Perfekt for tung vekt økter

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Bodybuilder T-Skjorte - Hvit

Velg bilde

Myprotein Bodybuilder T-Skjorte - Hvit