Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

Yoga

269 resultat

Sørg for at du ser og føler deg vel når du skal finne din Zen! Myproteins Yoga Utvalg gir deg komfort og stil når du starter reisen fra warrior one til downward facing dog. Vi har brukt kun de beste letvekt-materialer for å sikre maksimal fleksibilitet. Vi har alt fra enkelt og simpelt, med våre yoga bukser, til faresprakende og energisk med våre dristige print-tights. Vår Burnout og Racer Back Tank Top er det ideelle valget for yoga, laget i elastan og med frekke slagord. Brul våre Harems yogabukser med våre crop tops og t-skjorter for å skape en edgy, lagdelt yogalook.

Yogabukse

Vi har vanlige, lange, harem, capri-tights, med eller uten print. Velg mellom mange forskjellige stiler og mønstre for å finne din perfekte yogabukse. Alle våre bukser er laget med fleksibilitet og strekk i tankene. Vi vil at du skal føle melksyren i lårene, og føle deg komfortabel på samme tid!

Sports Bras

Våre spesielle under armour og sports-bher er laget for mid-impact aktiviteter; de er perfekt for Yoga. De er ikke stramme og tilbyr hold og støtte når du beveger deg gjennom poseringer. Racer Back dsignet passer godt sammen med alle våre racer back-vester. Bruk vår Blå Strøm-BH med våre matchende Athletic shorts eller tights for en matchende, lett og luftig yoga-look.

Vester

Vi har et bredt spekter av Burnout-vester å tilby, jenter som løfter og trene hardt, men som også trenger hviletid! Chill og få litt fred på i en yogaklasse. Sørg for at antrekket ditt sjokkerer med våre logoer: "Eat Clean Train Dirty", "Live Love Lift" og "Fuel Your Ambition".

Sortert etter:

Products