Det kan hende du også liker...

Garantert lavest pris

Fant et lignende produkt billigere en annen plass?

Vi lover å slå hvilken som helst pris med 5% - Prøv vår Price beater

Alle underdeler

1 resultat

I en begrenset periode kan du få 40% rabatt på våre tightser og shortser i Graphite-kolleksjonen.

Bruk kode: GRAPHITENO 

Myproteins nye kolleksjon: Graphite består av en rekke underdeler egnet for forskjellige aktiviteter.

De teflonbehandlede board shortsene med innebygd SPF30 er perfekt til utendørs trening. Match med den lette løpejakken for perfekt koordinering. Våre matchende tights er laget av et funksjonelt fukttransporterende materiale og strikk i livet, slik at du alltid er komfortabel. Til slutt, er den blå eller grå tag shortsen perfekt for både før, under og etter treningen. Disse er også laget av fukttransporterende, stretchy stoff - ideell for bare trening og avslapning.


Vi har også salg på Myproteins avslappende Joggebukser! Du får en joggebukse til bare 100kr... Les mer her

Eller foretrekker du Myproteins fantastike Logo-tights til bare 200kr? Ingen stress, bare klikk her for mer informasjon!

Tilbudet gjelder fram til midnatt 18.10.16 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres, men for vanlige kosttilskudd er den 31,71/kg. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


Les Mer

Myprotein Surfeshorts for menn– Svart

Maksimal bevegelsesfrihet!

  • Teflonbehandlet stoff for vannavstøtende egenskaper
  • Justerbar snor foran for god passform
  • Innebygget SPF30
fra
kr139,00
Spar opp til: kr150,00
 

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters

Back to top