Whey Protein

19 resultat

Whey Protein Shakes

Det er flere grunner til at whey protein shakes er svært populære blant sportsmenn fra alle sportsgrener. Noen av disse er:

- En komplett aminosyreprofil. Proteiner er absolutt essensielt for muskelvekst og er musklenes byggesteiner. I kroppen er det 20 aminosyrer tilstede, som lager proteiner. Ni av disse aminosyrene er “essensielle”. Dette betyr at de ikke kan lages av kroppen og at vi derfor må få dem inn gjennom kosten. Whey proteiner inneholder alle essensielle aminosyrer i tilstrekellige mengder. Dette gjør Whey proteiner til et av de beste alternativet til de som ønsker å øke sitt daglige proteininntak.

- Høy biotilgjengelighet. Whey protein er bedre enn noen andre typer proteiner, og blir raskt brutt ned i kroppen. Dette gjør den til en svært god proteinkilder i perioder hvor kroppen virkelig trenger næringsstoffer. På grunn av den høye absorpsjonsraten, er det best å ta Whey protein etter intens trening.

- Gode smaker. Takket være den beste teknologien, er det enklere enn noen gang å konsumere impact whey protein, og derfor tilbyr vi nå over 51 herlige smaker, slik at du kan nyte din proteinshake og forbedre kostholdet.

Whey Protein Konsentrat

Whey protein blir laget som et bi-produkt under ysteprosessen. Men ikke alle er laget på samme måte. Gjennom varierende antal filtreringer, kan man skreddersy forholdet av protein, karbohydrater og fett funnet i Whey Protein-produkter.

Whey Protein Konsentrat (forkortes ofte som WPC) er kjent som den første generasjonen whey proteinpulver. Moderne whey konsentrat varierer vanligvis fra 60 til 80% proteininnhold. Høy-kvalitets whey konsentrat kan gå opp til 89%. Resten av produktet består av 5 til 10% laktose og 1 til 3% fett.

Som det billigste proteinpulveret på markedet, er WPC det mest populære whey-produktet blant utøvere.

Whey Protein Isolate

Whey Protein Isolate (forkortet til WPI) er overlegen til whey konsentrat i forhold til dets proteininnhold, som går opp til 96%. s protein content, going up to 96% of protein. Denne renhete oppnås gjennom en ultrafiltreringsprosess, som virker for å redusere fett- og laktoseinnholdet. 

Det lave fett- og laktoseinnholdet øker absorpsjonshastigheten. Dette er grunnen til at whey isolates er foretrukte valget blant bodybuildere og fritidstrenere som har seriøse mål. På grunn av det lave laktoseinnholdet, er WPI også anbefalt for laktose intelerante personer.

Whey Protein Hydrolysate 

Whey Protein Hydrolysate (forkortet til WPH) er det nyeste av whey pulver og er ansett som den mest avanserte typen whey tilgjengelig på markedet. La oss se på hvorfor. 

WPH inneholder pre-fordøyde proteinkompekser. Dette betyr at for å kunne produsere en whey hydrolysate, må protein-molekylene brytes ned av enzymer, til di- og tripeptider, eller mindre enheter (enkle aminosyrer). Denne prosessen kalles hydrolyse og lar hwye proteinet absorperes raskere. Av netopp denne grunnen, er WPH ofte dyrere enn de tidligere nevnte whey pulverene, men mer effektive.

Hvor mye proteiner skal jeg ta?

Mengden proteiner du bør ta, avhenger av en rekke faktorer, som størrelse, alder og hvor aktiv du er. Hvis du er en profesjonell utøver og ønsker å øke muskelmassen, trenger du mer proteiner enn en gjennomsnittlig person. Som en grei regel, bør du ta mellom 1.2 og 1.7 gram proteiner hver dag, per kg kroppsvekt. Husk at dette er en generell regel, og det vil variere fra person til person. 

Sortert etter:
Sorteringsresultat

Legg til i din handlekurv.

Beklager, det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen.

Antall:

Delsum: ( Varer i handlekurv.)

Back to top