Myprotein Informed-Sport Utvalg

Hva er Informed-Sport Utvalg?

Informed-Sport Utvalget har blitt designet for å tilby et utvalg av godkjente produkter for idrettsutøvere og profesjonelle idrettslag. Programmet bekrefter at alle kosttilskudd og ingredienser som er merket med Informed-Sport-logoen har blitt testet for eventuelle forbudte stoffer etter HFL Sport Science, et antidopinglaboratorium i verdensklasse.

Myprotein jobbe tett med HFL Sport Science , som har erfaring med testing innenfor rammene satt av World Anti-Doping Agency (WADA) og opprettholder en ISO 17025 akkreditering for testing sporternæring og kosttilskudd, for å kontrollere forurensning av forbudte stoffer. Dette hjelper idrettsutøvere å håndtere risikoen for en utilsiktet positiv dopingtest ved å velge kosttilskudd som er forberedt til de høyeste kvalitetskontroll standarder. Laboratorier som er akkreditert til denne internasjonale standarden har bevist at de er teknisk kompetente og i stand til å produsere presise og nøyaktige tester og/eller kalibreringsdata.

Vårt Informed-Sport Utvalg gir 100% trygghet for alle idrettsutøvere ønsker å bruke høykvalitets kosttilskudd og sportsernærings-produkter for å øke ytelse og forbedre prestasjoner

Myprotein HFL

Informed-Sport Utvalg

Her hos Myprotein, fårstår vi betydningen av ernæring og kosthold på et elitenivå, og vi støtter en rekke profesjonelle sportsklubber inkludert Burnley FC, Castle Tigers og St.Helens RFC. Vår Informed-Sport Utvalg representerer et utvalg av produkter som vi mener enhver utøver som ønsker å maksimere sin fysiske prestasjoner, vil dra nytte av. Vi er glade for å bekrefte at hvert produkt har HFL sertifisering for å gi 100% trygghet.

Back to top