Myprotein Endurance MixMaster Shaker

25% avslag på alle produkter | Bruk kode: TJUEFEM

25% avslag på alle produkter | Bruk kode: TJUEFEM

Sensommer og på tide å fylle opp med godsaker og trene ute!
- 25% på alt || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 17/08/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein Endurance Mixmaster Shaker er det nyeste tilskuddet til vår serie med shakers og flasker. Fra den verdensberømte Buchsteiner i Tyskland og med Myprotein Endurance seriens logo, er MixMaster den perfekte partner til vårt nye NTS utholdenhetsutvalg.

Den imponerende 700ml shakeren kommer med en mesh grill for å sikre en jevn, klumpefri shake. Man kan skru topplokket på, den har en enkel åpen flip-cap og lang helletut for å redusere søl, og milliliter-målinger er plassert på siden av flasken for å sikre nøyaktig blandingsforhold.

Myprotein Endurance Mixmaster shaker er 100% oppvaskmaskinvennlig.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Supert ergonimisk design
  • Sikkert skrulokk
  • Stor tut for å hindre søl

Anbefalt bruk

TIL INFORMASJON: Ikke bruk dette produktet med varme eller varme væsker. Å ha varme eller varme væsker i lukkede beholdere skaper overtrykk og kan føre til at lokket og/eller forseglingen åpner uventet og spraye ut innholdet. Ved vask av produktet, anbefaler vi at du beholder lokket av til enhver tid.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Endurance MixMaster Shaker

Velg bilde

Myprotein Endurance MixMaster Shaker
Back to top