Myprotein Leather Lifting Belt

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr209,00 kr188,00 Spar: kr21,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein Leather Lifting Belt har blitt designet for å tilby maksimal rygg og kjerne støtte når du utfører tunge løft.

Laget i slitesterk og slitesterkt skinn, så dette beltet kan justeres med 8 ulike innstillinger for størrelse mellom 32 ” - 40 ” og har en sterk metall dobbel spenne for å sikre det på plass

.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Støtter lower back when lifting weights
  • High quality & durable leather
  • 8 Different size settings

Anbefalt bruk

  • Støtter korsryggen når du løfter vekter
  • Høy kvalitet & slitesterkt skinn
  • 8 forskjellige størrelse innstillinger

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Leather Lifting Belt

Velg bilde

Myprotein Leather Lifting Belt