Myprotein snorbag

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein snorbag er en praktisk måte å lagre alle dine nødvendigheter for gym. Myprotein Gymbag bruker lett materiale, og er perfekt for lagring av ditt håndkle, vannflaske, og annet tilbehør.

Ha posen med alle dine eiendeler og bruke snor til å stramme toppen. Snoren kan brukes som en ryggsekk med skulderstropper, eller doble dem opp til å bruke over en skulder.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Gympose av polyester
  • Lett og praktisk gymbag
  • Doble tråder sikrer at posen lukkes helt

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein snorbag

Velg bilde

Myprotein snorbag