Myprotein snorbag

BURSDAG! Få opp til 60%alt! + Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr29,00 kr26,00 Spar: kr3,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein snorbag er en praktisk måte å lagre alle dine nødvendigheter for gym. Myprotein Gymbag bruker lett materiale, og er perfekt for lagring av ditt håndkle, vannflaske, og annet tilbehør.

Ha posen med alle dine eiendeler og bruke snor til å stramme toppen. Snoren kan brukes som en ryggsekk med skulderstropper, eller doble dem opp til å bruke over en skulder.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Gympose av polyester
  • Lett og praktisk gymbag
  • Doble tråder sikrer at posen lukkes helt

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein snorbag

Velg bilde

Myprotein snorbag