Myprotein Pro Trenings Løfte Hansker

Et bedre og sikkert grep under trening

Størrelse
Farge
Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr109,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein Pro trenings hansker er det ideelle tilbehøret for alle som ønsker å legge til komfort og bedre grep under vekttrening. Disse hanskene har nylig forbedret designet og kommer med ekstra polstring og spesialdesignede håndtak på håndflaten. De har også ekstra håndleddsstøtte med en justerbar borrelås samt justerbare stropper på baksiden av hansken for å gi en tettsittende og støttende passform. Designet inkluderer også fingerhull for å hjelpe deg å fjerne hanskene med minimalt stress.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Nytt og forbedret design
  • Ekstra håndleddsstøtte og polstring
  • Supportive fit

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein Pro Trenings Løfte Hansker

Velg bilde

Myprotein Pro Trenings Løfte Hansker
Back to top