Pre & Post Trenings Pakke - Naturlig Sjokolade

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr567,00
Utsolgt

Produktoversikt

Pre & Post trenings pakke inneholder tre av våre mest populære kosttilskudd alt til en fantastisk pris. Denne pakken har blitt opprettet for å gi det perfekte kosttilskuddet for å hjelpe din trenings rutine både før og etter trening.

Pre & Post trenings pakke inneholder:

Impact Whey Protein, 1kg, Naturlig Sjokolade

Impact Whey Protein er 100% premium kvalitet whey protein konsentrat og har over 20g protein per porsjon (82%). Den har en omfattende aminosyreprofil som gir alle de essensielle aminosyrer (EAA) og inneholder over 2g av leucine per porsjon og er ideell for å øke daglig inntak av protein.

BCAA, 500g, Bær Eksplosjon

forgrenede aminosyrer (BCAA) er essensielle aminosyrer som inneholder en 2:1:1 forhold av leucin, isoleucin og valin. Disse aminosyrene er ansett for å være viktige siden de ikke kan syntetiseres av kroppen, men må konsumeres fra kosten.

Leucine, 120 tabletter

Leucin er en essensiell aminosyre som betyr at det ikke kan syntetiseres av kroppen, og derfor må konsumeres gjennom kosten gjennom inntak av mat eller i en annen form.

Smaker, produkter og størrelser er som vist og kan erstattes UTEN FORVARSEL Avhengig av lagerbeholdning.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • God valuta for pengene
  • Kosttilskudd for før og etter treningsøkten
  • Inkluderer 3 populære produkter

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Pre & Post Trenings Pakke - Naturlig Sjokolade

Velg bilde

Pre & Post Trenings Pakke - Naturlig Sjokolade
Back to top