Vitamin Pakke

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Opp til 55%ALT! Ingen kode nødvendig...
Husk å bruke koden EKSTRA10NO for å få 10% i tillegg til salget!
+ Gratis THEWHEY-prøve sjokolade på kjøpet!

Husk også å se vår eksklusive 5M COLLECTION BUNDLE med 5 herlige favoritter til halv pris - Kun denne uken!
Rabatten blir automatisk lagt til i kassen.

Golden Ticket er en fysisk billett du får i din forsendelse hvis du handler mellom mandag 21 Aug og Søndag 27 Aug. Du får en eksklusiv kode du kan bruke for å få rabatt hos Myprotein.
Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 25.08.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


KJØP NÅ
Var: kr345,00 kr309,00 Spar: kr36,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Vitamin Pakke inneholder fem av våre mest populære vitaminer alt til en fantastisk pris. Denne pakken er perfekt for enhver fitness entusiast som er opptatt av å øke sitt daglige kosthold og hjelpe til sine treningsmål og er en praktisk måte å supplere sin rutine med viktige vitaminer og mineraler.

Vitamin Pakke inneholder:

Omega 3, 90 softgels

Omega 3 inneholder de essensielle fettsyrene EPA og DHA som bidrar til den normale funksjonen av hjertet. DHA bidrar også til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Disse gunstige effektene oppnås med et daglig inntak av 250 mg av EPA og DHA. Omega 3 kapslene gi 360 mg EPA og 240 mg DHA per 2 kapsler.

Daily Vitaminer Multi Vitamin, 60 tabletter

Daglig Vitaminer er en fin måte å sikre at du nå ditt anbefalte daglige rasjon (RDA) av essensielle vitaminer som kroppen din trenger for å utføre og funksjonere til sitt potensial. Daglig Vitaminer inneholder 7 essensielle vitaminer, inkludert B-vitamin kompleks, vitamin C, E, A og D3.

Vitamin E, 60 tabletter

Myprotein Vitamin E softgels gi 400IU’s d-alfa-tokoferol per porsjon. Vitamin E virker som et anti-oksidant og slik bidrar til beskyttelse av DNA, proteiner og lipider fra oksidativ skade.

BCAA 4:1:1, 120 tabletter

forgrenede aminosyrer 4:1:1 (BCAA) er essensielle aminosyrer som inneholder 4:1:1 forhold av leucin, isoleucin og valin. Disse aminosyrer er ansett for å være viktig siden de ikke kan syntetiseres av kroppen, men må konsumeres fra kosten.

Vitamin C med bioflavonoider & Nype, 60 tabletter

Vitamin C bidrar til normal funksjon av nervesystemet, normale funksjon av immunsystemet og til reduksjon av tretthet og utmattelse.

Smaker, produkter og størrelser er som vist og kan erstattes UTEN FORVARSEL Avhengig av lagerbeholdning.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • God valuta for pengene
  • 5 av våre mest populære vitaminer
  • Bidrar til normal ben- og muskelfunksjon

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Vitamin Pakke

Velg bilde

Vitamin Pakke
Back to top