• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Acid Whey Protein

Høy biologisk verdi!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr169,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Vårt Acid Whey Protein er et myseproteinkonsentrat 80 (WPC80) laget av høy kvalitet vegetarisk Acid Cheese Whey produsert av en ledende vest-europeisk meieri.

Ved å ha den høyeste biologisk verdien (BV) i en hvilken som helst kjent protein, inneholder myseprotein høye nivåer av både essensielle og ikke-essensielle aminosyrer.

Vårt Acid Whey Protein er instantisert så det blander seg umiddelbart med en veldig tørr smaksprofil. Selvfølgelig har det også gode ernæringsmessige egenskaper, inkludert over 80% protein (tørr basis).

Sporbarhet er en viktig del av vår kvalitetovervåkingsprosess og for å hjelpe denne prosessen jobber vi med dedikerte europeiske myseleverandører, slik at vi er i stand til å kontrollere tilgangen på myse rett tilbake til kilden.

Acid Cheese Whey, eller det noen ganger er kjent som Sour Cheese Whey, ioppnås i løpet av fremstilling av syrlige oster, for eksempel cottage cheese. Den mer vanlige søte mysen er avledet fra "hard ost" slik som cheddar eller sveitsisk ost.

Myseprotein hentet fra Acid Whey har mange fordeler, blant annet det faktum at det er spesielt rik på naturlig beta-lactoglubin. Dette er proteinet i stand til å "fange" det lipide molekylet. Andre fordeler for myse avledet fra "acid whey" over "sweet whey" er:

Økte mengder av naturlig forekommende lactoferrin (1%).

Naturlig høyere leucinenivåer som svært godt stimulerer proteinsyntesen.

Naturlig høyt cysteinnivå som vil muliggjøre raskere glutationsyntese.

Naturligvis høye tryptofannivåer kan redusere stress og bedre søvn.

Proteinfraksjoner av Acid Whey Protein er: 60% Beta-laktoglobulin, 20% Alpha-lactalbumin, 8% BSA, 10% immunoglobulin-G (IgG), 1% Lactoferrin, 1% Andre.

Dette er et Acid Whey protein. Hvis dette ikke betyr noe for deg, anbefaler vi da velge vårt Impact Whey Protein® som kommer fra søt myse.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Raskt absorperende proteiner
  • Høyt innhold av laktoferrin
  • Over 80% proteiner per porsjon

Anbefalt bruk

Protein bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse, så for å høste fordelene av dette produktet bør du legge til 3/4 av et stort scoop (30 g) til 150-250ml vann eller melk i en Myprotein shaker 30 minutter før og/eller etter treningen. Kan alternativt brukes som helst på dagen for å øke det daglige proteininntaket.

Lagres på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet skrift. Laget i et anlegg som også håndterer egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Syremyseproteinkonsentrat (Melk) (79%), Emulgator (Soya Lecitin)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - ¾ Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1659 kJ/392 kcal 498 kJ/118 kcal 6%
Fett 6 g 1.8 g 3%
  hvorav mettet 2 g 0.6 g 3%
Karbohydrater 2.5 g 0.8 g 0%
  hvorav sukkerarter 2.5 g 0.8 g 1%
Protein 82 g 25 g 50%
Salt 1.8 g 0.54 g 9%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Acid Whey Protein

Velg bilde

Acid Whey Protein
Back to top