• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Active Women Skinny Flapjacks

Overraskende god og deilig høyproteinsnack

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr129,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Skinny Flapjacks?

Med høyt fiberinnhold og lavt sukkerinnhold er våre bakte havresensasjoner det sunne alternativet på farten – tilgjengelig i deilig sjokolade og banoffeesmak som gir deg vann i munnen.

Med 10 gram protein per bar, som bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse, er det den skyldfrie måten å fylle opp kroppen din med næring og samtidig støtte en aktiv livsstil.

Hvorfor velge Skinny Flapjacks?

Våre overraskende velsmakende og deilige Skinny Flapjacks er ideelle for aktive kvinner som ønsker å møte deres daglige proteininntak og holde deres ernæringsstoffer i sjakk, uansett mål.

Og med mindre enn 2 g sukker, kan dette være en godbit du kan nyte uten å spore av fra treningen og det gode kostholdet.

Når skal de spises?

Skinny Flapjacks er en praktisk, høyproteinsnack som kan nytes når som helst på dagen. 

Nøkkelfordeler

 • Høyt proteininnhold
 • Høyt fiberinnhold
 • Lavt sukkerinnhold

Anbefalt bruk

Konsumer som en høyproteinsnack når det er nødvendig.

Oppbevares på et tørt og kjølig vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Passer for vegetarianere og veganere. Overdreven forbruk kan ha en avførende effekt.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Produsert i et anlegg som behandler egg, peanøtter, melk, nøtter og sulfitter.

Bannoffee: Havregryn (24%), Søtningsmiddel (Malitol), Soyaprotein, Sikorirot (Inulin), Fuktgiver (Glyserin), Erteprotein, Dehydrerte bananer (4.8%), Naturlig smakstilsetning, Farge (Vanlig karamell)

Sjokolade: Havregryn (23%), Søtningsmiddel (Malitol), Soyaprotein, Sikorirot (Inulin), Fuktgiver (Glyserin), Sjokolade (9%) (inneholder: Søtningsmiddel (Malitol), Hvete]), Erteprotein, Fettredusert kakaopulver, Syreregulator (Kaliumkarbonat)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse -1 Flapjack (50 g)

Serveringer per beholder - 12

Næringsinnhold

  Per 100 g
Energi 1298 kJ/309 kcal
Fett 3.3 g
  hvorav mettet fett 0.6 g
Karbohydrater 49 g
  hvorav sukkerarter 2.7 g
Fiber 10 g
Protein 20 g
Salt 0.50 g

Næringsinnholdet er basert på Banoffee-smaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

God Snack

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Bruker denne på skolen og før trening. God smak og enkel å få i seg - myyye bedre enn tunge protein-bars! SJOKOLADE er herlig!

Wed Jan 10 16:16:09 GMT 2018 av JS94 #1 Topp omtalerer

Active Women Skinny Flapjacks

Velg bilde

Active Women Skinny Flapjacks
Back to top