Antarktis Krill Olje

Rik på Omega 3 fettsyrer

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr189,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Antarktis Krill Olje?

 

Antarktis Krill Olje er hentet fra antarktisk krill arten Euphausia Superba som er et varemerke for Superba og handel . Oljen er i et fosfolipid form og rik på Omega 3 fettsyrer eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) og inneholder antioksidanten Astaxanthin.

 

Superba varemerke -. Krill olje utvunnet fra Antarktisk Krill, Euphausia superba

 

Oljen er rik på omega-3 fettsyrer, hvorav de fleste er knyttet til fosfolipider. Superba Krill Oil inneholder også antioksidanten Astaxanthin.

 

Den avanserte utpakkingen av Antarktis Krill Olje er utført med fullstendig fravær av heksan, et kjemikalie som ofte brukes i mindre kvalitet Krill kosttilskudd. Vår krillolje er produsert gjennom en unik og miljøvennlig prosess, noe som betyr bedre kvalitet olje med en minimal innvirkning på naturressurser.

 

Eco-Harvesting® er et varemerke for Aker BioMarine, er dette en miljøvennlig teknologi som er utviklet for å fange krill uten bifangst og minimal påvirkning på miljøet.

Antarktis Krill Olje Fordeler

 

EPA og DHA bidrar til den normale funksjonen av hjertet, vedlikehold av normale blod triglyseridnivåer, og opprettholdelse av normalt blodtrykk.

Hvem Passer Antarktis Krill Olje for?

 

Som dagens vestlige kosthold er særlig lav i de sunnere fosfolipid fettsyrer, Antarktis Krill Olje tilbyr en enkel og effektiv måte å øke daglig inntak og passer for alle som ønsker å øke omega 3 inntaket.

 

Eco-Harvesting® er et varemerke for Aker BioMarine

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Høye nivåer av EPA og DHA
  • Bidrar til normal hjertefunksjon
  • Avansert uttrekkingsprosess

Anbefalt bruk

Konsumere en softgel daglig.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Ren Antarktis Krill Olje ( Skalldyr ), Softgel (Gelatin), Humectants (Sorbitol, Glyserol), Vann, vanilje Aroma.

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fet. Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Softgels

Serveringer per beholder - 90 (90 Softgels), 250 (250 Softgels)

Næringsinnhold

      Per serving
Fosfolipider     200 mg
Total Omega 3     110 mg
EPA (Eikosapentaensyre)     60 mg
DHA (Dokosaheksaensyre)     28 mg
Total Omega 6     10 mg
Kolin     25 mg
Astaxantin     50 µg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Antarktis Krill Olje

Velg bilde

Antarktis Krill Olje
Back to top