Bringebærekstrakt og kolin

Unik blanding til et sunt og balansert kosthold

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr159,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Bringebærekstrakt & Kolin-kapsler er en unik blanding av konjugert linolsyre (CLA), bringebær-ketoner og kolin bitartrate.

Bringebærekstrakt & Kolin-kapsler inneholder 365mg kolin som bidrar til det normale fettstoffskiftet, normal homocystein-metabolisme og til å opprettholde normal leverfunksjon. Bringebærekstrakt & Kolin-kapsler inneholder også 250mg av CLA og 100mg av bringebær-ketoner.

Bringebærekstrakt & Kolin-kapsler er ideelle for alle som ønsker å forbedre kroppssammensetning og bør tas i forbindelse med et sunt, balansert kosthold.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Gir en unik blanding av CLA, Bringebærketoner og Kolin Bitartrate
  • Bidrar til normel fett- og homocysteinmetabolisme
  • Bidrar til å vedlikeholde normal leverfunksjon

Anbefalt bruk

Ta 1 kapsel daglig med mat.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Kolin Bitartrate (DL) (40% kolin), konjugert linolsyre (CLA) 50% Olje EE, maltodekstrin, Kapsel (Gelatin), bringebær ekstrakt, Anti klumpemiddel (silisiumdioksid).

Allergener:

Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 kapsel

Porsjoner per beholder - 90 (90 kapsler), 180 (180 kapsler)

Næringsinnhold

      Per servering
Kolin bitartrate     365 mg
Konjugert linolsyre     250 mg
Bringebærekstrakt     100 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Bringebærekstrakt og kolin

Velg bilde

Bringebærekstrakt og kolin
Back to top