• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Citrulline Malate

(2:1)

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr169,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Citrulline Malate?

Citrulline Malate er en unik kombinasjon av aminosyren citrullin og det organiske saltet malat.

Citrulline Malate

Citrulline medvirker til fjerning av giftstoffer slik som melkesyre og ammoniakk, som er biprodukter av intens fysisk aktivitet, proteinmetabolisme og katabolske tilstander.

Hvem passer Citrulline Malate for?

Det er ideelt for personer som er involvert i høy intensitets trening, som vektløfting og sprint.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler som passer til vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Kombinasjon of citrulline malate og malate
 • Hjelper å fjerne toksider
 • Ideell for høyintensiv trening

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 2g, rist og drikk. Bruk to ganger daglig. Ikke overskrid daglige anbefalte mengden.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Egg, Gluten og produkter av disse.

Uten smak: L-Citrulline DL Malate 2: 1 (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/3 tsp (2g)

Serveringer per boks - 125 (250g), 250 (500g)

Næringsinnhold

  Per servering
Citrulline Malate     2 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger man en annen smak kan næringsverdiene variere.

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Pre Workout Kongen

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Pump-middel med en herlig smak. Bruker denne som sentral del i min hjemmelagede PWO med BCAA, Beta Alanine, Taurine, Kreatin og Citrulline - mange bruker også koffein og L-arginine i hjemmelaget PWO. Eller bland ekstra citrulline i PWO'en din for å få de 5 grammene du trenger for max pump. Setter også herlig sitrus-smak. Også deilig pris.

Passer bra med:

Beta Alanine, Kreatine, Taurine og L-Arginine (AAKG). Tilssatt i vanlig PWO.

Fri Oct 20 09:57:02 BST 2017 av Thomas #1 Topp omtalerer

Citrulline Malate

Velg bilde

Citrulline Malate
Back to top