• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

CLA Pulver

Fettsyren kroppen din har nytte av

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr219,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er CLA?

Konjugert linolsyre (CLA) er en naturlig forekommende fettsyre som er avledet fra safflorolje. Det er ofte funnet naturlig i meieri og storfekjøttprodukter.

CLA Fordeler

Dette gir 3g av CLA per 5g porsjon. Linolsyre bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivået i blodet.

Hvem passer CLA for?

Dette kan tas som en del av et sunt kosthold og strukturert treningsprogram.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Naturlig forekommende fettsyre
  • 3g CLA per porsjon
  • Kan enkelt mikses med væsker

Anbefalt bruk

Ha 150-200ml vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk en gang daglig. Alternativt bruk i dine eksisterende sports-kosttilskudd.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap..

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer Soya, Egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Saflorolje rik på konjugert linolsyre (CLA), glukosesirup, natriumkaseinat (Melk ), Anti klumpemiddel (silisiumdioksid), emulgator (E322), stabilisator (Tetrasodium difosfat), antioksidanter (E406)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g)

Næringsinnhold

  Per servering
CLA     3 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

CLA Pulver

Velg bilde

CLA Pulver
Back to top