CLA

Praktiske 1000 mg softgels

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr99,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er CLA?

CLA, ellers kjent som konjugert linolsyre, er en av de mest populære og mest brukte kosttilskudd innen sportsernæring og i helseindustrien. CLA er en naturlig forekommende omega-6-fettsyre, som spiller en fundamental rolle i menneskers helse.

Hva er fordelene med CLA?

CLA finnes først og fremst i melkeprodukter og kjøtt, for eksempel ost og biff. Du må spise en stor mengde mat for å innta samme dose som finnes i en Myprotein CLA 1000mg gel. Ikke bare vil dette være kostbart og upraktisk, men det kan også bidra til uønsket inntak av kalorier. Myprotein CLA 1000mg kapsler er et produkt av høyeste kvalitet for å sikre deg de beste resultatene når de tas sammen med gode treningsrutiner og et balansert kosthold.

 Er dette produktet noe for meg?

Tatt sammen med et balansert kosthold og regelmessig mosjon, er CLA 1000mg kapslene perfekt for alle personer som ønsker å forbedre sin kroppssammensetning, eller ønsker å tilsette en praktisk kilde til konjugert linolsyreolje i sin diett.

Anbefalt bruk

Våre ernæringseksperter anbefaler at du tar 1-2 kapsler til hvert måltid, gjerne 1-3 ganger daglig.

Vær vennligst oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • Populært treningstillegg
  • 1000 mg omega-6-fettsyrer
  • Praktiske softgels

Anbefalt bruk

Ta 2 kapsler, 1-3 ganger daglig. Bør tas sammen med mat.

Ikke overgå oppgitt anbefalt daglig dosis. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares et romtemperert og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Konjugert linolsyre (80%) (CLA), Softgel (Gelatin, Glycerin, Renset vann).

Allergener:

Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 Softgels

Serveringer per beholder - 30 (60 Softgels), 90 (180 Softgels)

Næringsinnhold

      Per servering
Konjugert linolsyre     1.6 g

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortert etter

Perfekt Lean

Generelt:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Har brukt i 3 måneder, og har tatt av flere kilo og fått mye bedre deff. Fett rundt livet var et problem, men med små endringer i kosten og med CLA er jeg på god vei til å gå ned flere buksestørrelser på vei mot bedre fysisk generell form! Som med forbrenning generelt - det gjelder å ha tolmodighet og å ha riktig kost og treningsplan i tillegg, men dette kosttilskuddet funker!

Passer bra med:

bcaa, multivitain, L Carnitine og omega 3

Mon Jun 12 18:50:12 BST 2017 av FF #1 Topp omtalerer

CLA

Velg bilde

CLA
Back to top