• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Dekstrose

Effektiv energi til ditt behov!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr29,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Dekstrose?

Dekstrose, også kalt glukose eller maissukker, er en søtlig karbohydrat som rangerer svært høyt på den glykemisk indeks (GI).

Hva er fordelene av Dekstrose?

Dekstrose hever blodsukkernivået og kan være ideelt for alle som leter etter en rask økning av energinivået.

Hvem passer Dekstrose for?

Dekstrose er egnet for et bredt spekter av idrettsutøvere. Karbohydrater med høy GI kan brukes før og umiddelbart etter trening for den beste effekten. Dekstrose ville være ideelt for lagbaserte idretts- eller utholdenhetsutøvere som bryter ned muskelglykogenlagrene.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Super kilde til energi
 • Karbohydrat med høy GI
 • Søt smak og instant blanding

Anbefalt bruk

Ha ønsket mengde vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 80g, rist og drikk. Bruk før, under og etter intens trening for de beste resultatene.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Druesukker Pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 Scoops (80g)

Serveringer per beholder - 12 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1700 kJ/400 kcal 1360 kJ/320 kcal 16%
Fett 0 g 0 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 100 g 80 g 30%
  hvorav sukkerarter 100 g 80 g 89%
Protein 0 g 0 g 0%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Dekstrose

Velg bilde

Dekstrose
Back to top