• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

DIET:GEL

Kan bidra til et vekttap!

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
Var: kr9,00 kr7,00 Spar: kr2,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er DIET:GEL?

DIET:GEL er en unik konsentrert gel som inneholder en rekke ingredienser, inkludert; Glucomannan, vannløselig kostfiber som er avledet fra konjac rot, karnitin og grønn te ekstrakt.

Fordeler med DIET:GEL

DIET:GEL har en kombinasjon av ingredienser for å bidra til å støtte alle som ønsker å forbedre kroppssammensetningen når det tas i forbindelse med et stabilt kosthold og progressive treningsprogram

Hvem passer DIET:GEL for?

DIET:GEL er ideelle for alle på et strengt treningsprogram og kosthold, og er ute etter å forbedre kroppssammensetningen. For best resultat bruker en pose 30 til 60 minutter før du spiser et måltid ved å legge gelen til et glass med vann og tidkrevende å oppmuntre en følelse av fylde.

Vi endrer navnet på dette produktet til "Diet Gel". Vær oppmerksom på at ingrediensene og næringene er de samme og bare navnet på produktet er endret.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Selv om dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society (Stobritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Inneholder en blanding av Carnitin, Glucomannan, og Grønn Te-ekstrakt
 • 13 kcals per porsjon
 • Ideell med et stabilt kosthold og treningsprogram

Anbefalt bruk

Ha 250ml vann i vår shaker. Ha deretter i du i en pose, rist og bruk. Bruk 3 ganger daglig, 15 minutter før måltider for best resultat. Advarsel: Fare for kvelning for folk som lider av svelgevansker. Vennligst svelges med rikelig med væske.

Lagres på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Sitron og Lime: Vann, Syre (sitronsyre), Glucomannan Fiber, naturlig aroma, N-acetyl-L-karnitin, grønn te ekstrakt, søtningsmiddel (sukralose), konserveringsmiddel (Kalium Sorbate)

Appelsin: Vann, syre (sitronsyre), Glucomannan Fiber, naturlige aroma, N-acetyl-L-karnitin, grønn te ekstrakt, Farge (Betakaroten), søtningsmiddel (sukralose), konserveringsmiddel (Kalium Sorbate).

Næringsinformasjon

Per 100 g:
Energi (kJ): 52
Energi (kcal): 13
Fett (g): 0.0
hvorav mettet (g): 0.0
Karbohydrater (g): 1.1
hvorav sukkerarter (g): 0.0
Fiber (g): 1.5
Protein (g): 0.0
Salt (g): 0.0
Gir også:
Glukomannan (mg): 1428
L-Carnitin (mg): 214
Grønnteekstrakt (mg): 142

70g Pose:
Energi (kJ): 36
Energi (kcal): 9
Fett (g): 0.0
hvorav mettet (g): 0.0
Karbohydrater (g): 0.8
hvorav sukkerarter (g): 0.0
Protein (g): 0.0
Salt (g): 0.0
Gir også:
Glukomannan (mg): 1000
L-Carnitin (mg): 150
Grønnteekstrakt (mg): 10

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

DIET:GEL

Velg bilde

DIET:GEL
Back to top