• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

DMAE Pulver

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE15

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr59,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er DMAE Pulver?

DMAE er laget fra naturlige kilder, og kan finnes i små mengder i forskjellig fet fisk, som sardiner. Den inneholder to aktive ingredienser, 2-dimetylaminoetanol, og dimetyletanolamin. Disse er naturlig forekommende forløpere av forbindelsen kolin.

Fordeler med DMAE

De aktive ingrediensene er naturlig forekommende forløpere for det sammensatte koline. Kolin bidrar til normal lipidmetabolisme, vedlikehold av normal leverfunksjon og normal homocystein-metabolisme.

Hvem passer DMAE for?

DMAE er ideell for alle som tar del i intens, fysisk aktivitet som utholdenhetsbaserte idretter. Det er også mye brukt av folk som lider med Alzheimers sykdom.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Funnet i fet fisk
 • Naturlig forløper for Kolin
 • Bidrar til normal fettmetabolisme

Anbefalt bruk

Ha din foretrukne mendge vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 185 mg, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

Uten smak. DMAE Pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 185 mg

Serveringer per beholder - 540 (100g), 5405 (1kg)

Næringsinnhold

 Per servering
DMAE  185 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

DMAE Pulver

Velg bilde

DMAE Pulver