• Vegetariansk

    Vegetariansk

Dr Zak’s Høye Protein Pasta

Vegetable Proteins with Durum Wheat

Smak
Pakke
Mengde

Februarsalg | Opp til 60% rabatt | Ingen kode nødvendig

FEBRUARSALG | Ingen kode nødvendig 

Februar er her, og Myprotein gir deg opp til 60% rabatt på hundrevis av produkter!

Inkluderer bestselgeren Impact Whey Protein, BCAA, CLA & mer. Produktene er allerede satt ned i pris - Ingen kode nødvendig.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 26/02/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr59,00 kr50,00 Spar: kr9,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Et utmerket tillegg til ethvert måltid, Dr Zaks høye Protein Pasta er laget av vegetabilske proteiner og durumhvete og har 30g protein per 60g servering

.

Denne smakende pastaen kan være forberedt på under 12 minutter og kan være med en rekke måltider for å øke proteininnholdet.

Dr Zaks Høye Protein Pasta er velegnet for vegetarianere og er et flott alternativ til mange andre karbohydrater baserte matvarer

Denne pastaen er en enkel matbit eller et måltid og gir 30g protein per 60g servering som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Dette høye protein pastaen er ideell for alle som ønsker å øke sitt daglige inntak av protein og som ønsker proteinrik mat for å spise med en rekke retter.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 30g proteiner per 60g porsjon
  • Klar på under 12 minutter
  • En super siderett

Anbefalt bruk

Matlagings Instruksjoner

  • Tillat 60g per person
  • Legg pastaen i en kjele med kokende vann
  • La det koke og la det småkoke i 10-12 minutter
  • Tøm og server

Passende for vegetarianere. Emballasje ikke egnet for bruk i mikrobølgeovner. For å unngå fare for kvelning, hold all emballasje borte fra babyer og små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Dessuten kan inneholde spor av nøtter.

Erte Protein isolat (55%), status Hvete , Ferske Egg (13%).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 60g

Serveringer per pakke - Omtrent 6.5

Næringsinnhold

  Per 100 g Per 60g *RI
Energi 1671 kJ/396 kcal 1003 kJ/238 kcal 12%
Fett 7.5 g 4.5 g 6%
  hvorav mettet 1.5 g 0.9 g 5%
Karbohydrater 31 g 19 g 7%
  hvorav sukkerarter 2.3 g 1.4 g 2%
Fiber 2 g 1.2 g  
Protein 50 g 30 g 60%
Salt 1.5 g 0.9 g 15%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Dr Zak’s Høye Protein Pasta

Velg bilde

Dr Zak’s Høye Protein Pasta