• Vegetariansk

    Vegetariansk

ElectroFuel

Forfriskende elektrolyttdrikk

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr59,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hvorfor designet vi ElectroFuel?

Ved å trene for en langvarig periode fører til nedbryting av muskelglykogenlagrene og reduserte elektrolyttnivåer. Dette vil gjenspeiles i lavere energinivåer, og til slutt en reduksjon i ytelse. Derfor har ElectroFuel blitt designet for å innlemme en blanding av karbohydrater, elektrolytter og kokosnøttvannpulver, i en rekke deilige naturlige smaker.

Hvordan designet vi ElectroFuel?

ElectroFueler designet for å rehydrere og tilføre energi til kroppen så effektivt som mulig. Flere karbohydrater ble anvendt for å sikre størst mulig opptak av karbohydrater. En elektrolytt blanding er blitt tatt med for å erstatte saltene tapt i svette.

Nøkkelfordeler

ElectroFuel gir 45 g karbohydrater per porsjon. Med elektrolytter som kommer fra natrium, kalium og magnesium, er den designet for å jobbe så hardt som du gjør i ytelsestøtte. Med en naturlig kilde til mineraler som kommer fra inkludering av kokosnøttvannpulver, kan du være sikker på at ElectroFuel vil hjelpe deg å få mest ut av kroppen din. ElectroFuel kommer i en rekke herlig forfriskende naturlige smaker, og er perfekt for å holde deg hydrert.

Er dette produktet egnet for meg?

ElectroFuel passer for alle som gjennomfører intens trening. For å erstatte elektrolytter og gi en rask frigjøring av energi, er ElectroFuel en følgesvenn som passer for et bredt spekter av idrettsutøvere og idrettsdisipliner.

Nøkkelfordeler

  • Flere transportable karbohydrater
  • Tilsatt kokosnøttvannpulver
  • En rekke deilige naturlige smaker

Anbefalt bruk

Miks 50 g (1 ¾ scoops) med 500 ml vann og konsumer før og/eller under trening.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

 

Ingredienser

Allergener: Kan inneholde melk, egg og soya. Laget i et anlegg som også håndterer nøtter og peanøtter.

Sitron & Lime-smak: Maltodekstrin (73.6%), Fruktose (16%), Kokosnøttvannpulver (6.4%), Smakstilsetninger, Natriumklorid, Surhetsregulatorer (Natriumsitrat, Kaliumklorid), Magnesiumsitrat.

Sommerfruktsmak: Maltodekstrin (73.6%), Fruktose (16%), Kokosnøttvannpulver (6.4%), Smakstilsetninger (Rødbetejuicepulver, Søtningsmiddel: Sukralose), Natriumklorid, Surhetsregulatorer (Natriumsitrat, Kaliumklorid), Magnesiumsitrat.

Guavasmak/span>: Maltodekstrin (73.6%), Fruktose (16%), Kokosnøttvannpulver (6.4%), Smakstilsetninger (Rødbetejuicepulver, Søtningsmiddel: Sukralose), Natriumklorid, Surhetsregulatorer (Natriumsitrat, Kaliumklorid), Magnesiumsitrat.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ¾ Scoops (50g)

Serveringer per beholder - 20 (1kg), 50 (2.5kg), 100 (5kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per Servering
Energi 1512 kJ/360 kcal 756 kJ/180 kcal
Fett 0 g 0 g
  hvorav mettet 0 g 0 g
Karbohydrater 90 g 45 g
  hvorav sukkerarter 30 g 15 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0.61 g 0.31 g

 

Næringsinnholdet er det samme på tvers av alle smaker.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

ElectroFuel

Velg bilde

ElectroFuel
Back to top