• Vegansk

    Vegansk

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Electrolytes Plus

Opprettholder væskebalansen under trening

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr89,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Electrolytes Plus er en omfattende blanding av essensielle salter som hjelper kroppen å opprettholde væskebalansen under trening.

Den naturlige reaksjon på trening er for kroppen å varme opp og begynne å svette. Selv om dette naturlig reaksjon som bidrar til å holde kroppen kjølig, det gjør også at kroppen mister vitale mengder vann. I dette vannet er det en rekke viktige salter som er avgjørende for å holde kroppen balansert og tillater normal funksjon.

Ved å erstatte saltene du mister gjennom svette kan hjelpe din væskebalanse, samt opprettholde den avgjørende balanse av salter for normale kroppsfunksjoner. Disse saltene hjelpe din koordinasjon og også unngå problemer som krampe.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Inneholder alle de essensielle elektrolyttene (salter)
  • Kan hjelpe å vedlikeholde normal saltbalanse
  • Ideell for trening i varmt vær

Anbefalt bruk

Ta 2 tabletter daglig. Best å ta med mat og væske.

Ikke overgå anbefalt daglig dosis. Dette produktet skal ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares et romtemperert og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Ingredienser

Fyllmiddel (Mikrokrystallinsk Cellulose, Dikalsiumfosfat), Natriumklorid, Kaliumsulfat, Antiklumpemiddel (Magnesiumstearat), Magnesiumoksid.

Allergener:

Laget i et anlegg som håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 tabletter

Serveringer per beholder - 180 (180 tabletter)

Næringsinnhold

    Per servering *RI
Kalium   400 mg 20%
Klorid   320 mg 40%
Kalsium   200 mg 25%
Magnesium   100 mg 27%
      Per servering
Natrium     210mg

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400kJ /2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Electrolytes Plus

Velg bilde

Electrolytes Plus
Back to top