• Gluten Free

    Gluten Free

Exceed

Intra-workout formula

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr249,00 kr174,00 Spar: kr75,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Exceed?

Exceed er en avansert blanding av aminosyrer som inneholder forgrenede aminosyrer (L Leucine, L Isoleucine og L valin), Beta Alanin, Citrulline Malate og vitamin B5, noe som gjør Exceed til et av de mest avanserte intra-workout kosttilskudd på markedet.

Fordeler med Exceed

Exceed inneholder alle de tre forgrenede aminosyrer i et 2:1:1-forhold. De tilsatte elektrolyttene vil øke absorpsjonen av vann under fysisk trening og bidra til opprettholdelse av utholdenheten under langvarig h;yintensitetstrening.

Hvem er Exceed egnet for?

Exceed er den ideelle kosttilskudd for alle som tar del i fysisk aktivitet og ønsker å øke sitt inntak av essensielle aminosyrer med ekstra elektrolytter.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Vitenskapelig bevist 2:1:1 forhold av iBCAA
  • Inneholder Beta Alanin og Citrulline Malate
  • Tilsatt vitamin B5

Anbefalt bruk

Ha 250ml vann i vår shaker (jo mindre vann, jo sterkere vil smaken vil). Ha deretter i 20g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig. For optimalt resultat anbefaler vi å bruke før og under trening

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer melk, egg, gluten og lignende produkter

Berry Blast Smak Smak. Exceed Blend (87%) (leucin, isoleucin, valin, emulgator (Soya lecitin), Glutamin, Citrullin- Manila, Beta alanin), elektrolyttblanding (natriumklorid, kaliumklorid Sulfat, Kalsium Di Fosfat, magnesiumoksid), pantotensyre, syre (sitronsyre ), Farge (Rødbeter rød, Antocyanin), Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Tropiske Storm Smak: Exceed Blend (87%) (leucin, isoleucin, valin, emulgator (Soya lecitin), Glutamin, Citrulline Malate, Beta alanin), elektrolyttblanding (natriumklorid, kaliumklorid Sulfat, Kalsium Di Fosfat, magnesiumoksid), pantotensyre, syre (sitronsyre ), Farge (karotener), Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3/4 Scoop (20g)

Serveringer per beholder - 30 (600g), 60 (1.2kg)

Næringsinnhold

  Per servering *RI
Pantotensyre 10.5 mg 175%
Klorid 320 mg 40%
  Per servering
L-Leucin   5 g
L Glutamine   3.4 g
L Isoleucin   2.5 g
L-Valin   2.5 g
Citrulline Malate   2.3 g
Beta Alanine   1.7 g
Natrium   210 mg

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på Berry Blast-versjonen. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Exceed

Velg bilde

Exceed