• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Fermentert BCAA 4:1:1 - Pulver

Smak
Pakke
Mengde

Februarsalg | Opp til 60% rabatt | Ingen kode nødvendig

FEBRUARSALG | Ingen kode nødvendig 

Februar er her, og Myprotein gir deg opp til 60% rabatt på hundrevis av produkter!

Inkluderer bestselgeren Impact Whey Protein, BCAA, CLA & mer. Produktene er allerede satt ned i pris - Ingen kode nødvendig.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 26/02/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr179,00 kr125,00 Spar: kr54,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Fermentert BCAA 4:1:1-pulver?

Produsert ved hjelp av en innovativ gjæringsprosess , Fermentert BCAA 4:1:1-pulver har leucine, isoleucin og valin i et imponerende 4:1:1-forhold, og gir deg den sterkeste blandingen av gjæret BCAA på markedet. Fermentert BCAA 4:1:1-pulver er hentet fra plantebaserte ingredienser, noe som gjør den egnet for både vegetarianere og veganere. Mens den rikeste kostkilder til aminosyrer er fisk, fjærkre og kjøtt, er Fermentert BCAA 4:1:1-pulver en perfekt måte for våre vegetariske og veganske kunder å sikre seg et høyt aminosyreinntak.

Hvem er det egnet for?

Fermentert BCAA 4:1:1-pulver er egnet for alle som ønsker å øke sitt daglige inntak av protein, særlig de som engasjerer seg i fysisk trening eller intens trening.

Hvordan ta?

Tilsett 5 gram (2 MP liten scoop) av Fermentert BCAA 4:1:1-pulver til 300-400 ml vann og bland. For å mikse ting opp, prøv å tilsette din favoritt fruktjuice eller hvorfor ikke prøve å tilsette vår Mypre™ for en potent kombinasjon?

Nøkkelfordeler

  • 4:1:1 forhold av Leucin, Isoleucin og Valin
  • Vår sterkeste blanding av fermentert BCAA.
  • Egnet for vegetarianere og veganere

Anbefalt bruk

Tilsett din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Deretter tilsett 5 g, rist godt og innta. Bruk 2-4 ganger daglig for optimale resultater.

Ingredienser

Uten smak: Fermentert L-Leucin (66%), Fermentert L-Isoleucin (17%), Fermentert Valin (17%)

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

  Per servering
Fermentert L-Leucin     3334 mg
Fermentert L-Isoleucin     833 mg
Fermentert L-Valin     833 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Fermentert BCAA 4:1:1 - Pulver

Velg bilde

Fermentert BCAA 4:1:1 - Pulver