• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Glutamin Peptider

BURSDAG! Få opp til 60%alt! + Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr79,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Glutamin Peptider?

Peptider er naturlig utvunnet kjemikalier som lar brukerne få større doser av glutamin inn i systemet raskere på grunn av den stabile strukturen. Fordelen med denne stabil form, er at det blir fordøyd raskt og har et hurtig opptak.

Fordeler med Glutamine Peptide

Glutamin er en ikke-essensiell aminosyre og er den mest tallrike frie aminosyre i muskelcellene

Hvem passer Glutamin Peptider for?

Glutamin Peptider er ideelle for alle som er involvert i intens, fysisk trening og leter etter en optimal muskelrestitusjon.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Raskt opptak i kroppen på grunn av peptidbindingen
  • Ikke-essensiell aminosyre funnet i muskelen
  • Ideell for alle som deltar i intens trening

Anbefalt bruk

Legg til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 4g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg og produkter av disse

uten smak: Hydrolysertehvetegluten Peptider (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3/4 ts. (4g)

Serveringer per beholder - 62 (250g), 125 (500g), 250 (1kg)

Næringsinnhold

 Per servering
Glutaminpeptider  4 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Glutamin Peptider

Velg bilde

Glutamin Peptider