• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegansk

    Vegansk

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Glutenfri Havre (Havremel)

Deilig og enkel havre!

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr39,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myprotein Glutenfritt havremel er hentet fra Storbritannia og er en kilde til komplekse karbohydrater, noe som sikrer en konisk frigivelsen av energi i løpet av dagen. På grunn av sin kompleks struktur, vil glutenfritt havremel gi en balansert frigjøring av glukose. Mens det ikke er klinisk diagnostisert, er det rapportert at en betydelig andel av befolkningen lider av en eller annen form for gluten-overfølsomhet. Derfor kan det være verdt å prøve vårt Glutenfrie havremel

Glutenfritt havre er det ideelle valget for alle som ønsker å øke sitt inntak av karbohydrater i løpet av dagen.

Nøkkelfordeler

  • Kilde til komplekse karbohydrater
  • Sunn måte å tilsette kalorier i kostholdet

Anbefalt bruk

Karbohydrater bidrar til restitusjonen av muskelfunksjon (sammentrekning) etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening, som fører til muskeltretthet og uttømming av glykogenlagrene i muskulaturen†. Derfor, for å fylle opp muskelglykogenlagrene, anbefaler vi å ha 2 1/3 store scoops (100g) i 150-250ml vann eller din favorittdrikke i en Myprotein shaker, innen 4 timer etter trening. † Fordelaktig effekt kommer med inntak av 4g karbohydrater per kg kroppsvekt, innen 4-6 timer etter intens eller langvarig trening.

Oppbevar på en kjølig, tørr plass vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment å brukes ved siden av en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

Kan inneholde soya, melk og egg.

Glutenfritt havremel (100%)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 1/3 Store Scoops (100g)

Porsjoner per kontainer - 10 (1kg) 25 (2.5kg) 50 (5kg)

Næringsinformasjon

  Per 100g
Energi 1545 kJ/366 kcal
Fett 6.2 g
  hvorav mettet fett 1.0 g
Karbohydrater 61 g
  hvorav sukker 1.2 g
Fiber 9.7 g
Proteiner 12 g
Salt 0.02 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Glutenfri Havre (Havremel)

Velg bilde

Glutenfri Havre (Havremel)
Back to top