• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Hele Egg pulver

Proteinrik mat - helt enkel

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr169,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Hele Egg pulver?

Hele Egg pulver er en spraytørket, non-instantised, fine gult pulver produsert av pasteurisert høne egg.

Hele egg pulver Fordeler

Hele egg-pulver er en proteinrik mat som kan bidra til vekst og opprettholdelse av muskelmasse.

Hvem er Hele Egg pulver egnet for?

Hele Egg pulver passer for alle som ønsker å øke sin proteininntak. En rekke av våre kunder bruker hele egg pulver å supplere protein i deres matlaging, eller å legge til ekstra protein til en shake eller smoothie.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Produsert fra pasteuriserte hønseegg
  • Proteinrik mat som kan bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse
  • Egnet for vegetarianere

Anbefalt bruk

Ha 100ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk 2-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, gluten og lignende produkter.

uten smak : Hele Egg pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 2669 kJ/645 kcal 724 kJ/174 kcal 9%
Fett 38 g 11 g 16%
  hvorav mettet 38 g 11 g 16%
Karbohydrater 3.6 g 1.1 g 0%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Protein 48 g 14 g 29%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Hele Egg pulver

Velg bilde

Hele Egg pulver
Back to top