• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Impact Native Whey 95

Naturlig melkeprotein

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr259,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Impact Native Whey 95?

Impact Native Whey 95 er hentet direkte fra melk og gir 95% proteininnhold per porsjon. Fremstillingsprosessen av naturlig whey er helt fri for enzymer, og på grunn av at det er hentet direkte fra skummet melk, gir det en mye mer nøytral smak enn melk avledet proteiner.

Impact Native Whey 95 fordeler

Impact Native Whey 95 har en omfattende aminosyreprofil med over 2,5 g leucine per porsjon. Dette høye proteininnhold bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse.

Hvem passer Impact Native Whey 95 for?

På grunn av det har over 23g protein per porsjon er det et flott supplement til å ta for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein uten tillegg av mange kalorier, fett eller sukker.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 95% proteininnhold
  • Proteinfraksjoner
  • Hentet direkte fra melk

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske jo tykkere vik shaken være). Ha deretter i du 25g av produktet, riste shaken og bruk. Bruk 2-3 ganger daglig

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer Soya, Egg, gluten og lignende produkter

Sjokolade Myk Aromastoff . innfødt Whey Protein isolat (Melk) (87%), Laktase, emulgator (Solsikke lecitin), kakao, Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Jordbær Krem Aromastoff : innfødt Whey Protein isolat (Melk) (92%), laktase, emulgator (Solsikke lecitin), Aroma, Farge (Rødbeter rød), søtningsmiddel (sukralose)

uten smak : innfødt Whey Protein isolat (Melk) (95%), Lactase, emulgator (Solsikke lecitin)

vanilje Aromastoff : innfødt Whey Protein Isolate (Melk) (91%), Laktase, emulgator (Solsikke lecitin), Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Scoop (25g)

Porsjon per kontainer - 40 (1kg)

Næringsinformasjon

  Per 100g Per porsjon *RI
Energi 1630 kJ/384 kcal 408 kJ/96 kcal 5%
Fett 0.4 g 0.1 g 0%
  hvorav mettet fett 0.2 g 0.1 g 0%
Karbohydrater 3.0 g 0.8 g 0%
  hvorav sukker 3.0 g 0.8 g 0%
Proteiner 92 g 23 g 46%
Salt 0.25 g 0.06 g 1%

 

* Referanseinntak hos en vanlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

The Næringsinformasjon is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Impact Native Whey 95

Velg bilde

Impact Native Whey 95
Back to top