• Vegetariansk

    Vegetariansk

Impact Whey Protein (Smaksprøve)

Undenatured Whey Protein Concentrate

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt! + Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr9,00 kr8,00 Spar: kr1,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein® har blitt designet for å gi en rask og enkel metode for å konsumere ditt favoritt Whey proteinpulver. Vår Impact Whey Protein® inneholder Whey protein konsentrat fra vegetarianer søt ost. Whey protein konsentrat inneholder både essensielle og ikke-essensielle aminosyrer.

Fordeler med Impact Whey Protein

Protein bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmassen og bidrar til opprettholdelse av normal benbygning. Vår Impact Whey Protein® gir 82 g proteiner per 100 g (tørrbasis), og 250 mg av kalsium. Dette proteinet inneholder en full aminosyreprofil (essensielle aminosyrer), sammen med forgrenede aminosyrer i et 2:1:1-forhold

Hvem passer Impact Whey Protein for?

Impact Whey Protein er ikke bare for idrettsutøvere og treningsgladers men for alle personer som deltar i idrett. Impact Whey Protein er ideell for alle som ønsker å øke hans eller hennes daglige inntak av protein, og kan tas før eller etter trening.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Over 80% proteiner per porsjon
  • Vekst og vedlikehold av muskelmasse
  • Inneholder over 2g Leucin per porsjon

Anbefalt bruk

Ha til 150 ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 25g, rist og drikk. Bruk 2-3 ganger daglig

merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer egg, gluten og produkter av disse

Nøtte-Sjokolade Smak: Whey Protein Konsentrat (Melk ) (91%), Emulgator (Soya Lecitin), Kakaopulver, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak: Whey Protein Konsentrat (Melk ) (100%), Emulgator (Soya Lecitin)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Pose (25g)

Ernæringsmessig informasjon

  Per 100g Per Serving *RI
Energi 1740 kJ/412 kcal 435 kJ/103 kcal 5%
Fett 7.5 g 1.9 g 3%
  hvorav mettet fett 5.0 g 1.3 g 6%
Karbohydrater 4.0 g 1.0 g 0.5%
  hvorav sukker 4.0 g 1.0 g 1%
Proteiner 82 g 21 g 41%
Salt 0.50 g 0.13 g 2%

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinformasjonen er basert på versjonen uten smak, når du velger et alternativ med smak, kan næringsverdiene variere med opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Impact Whey Protein (Smaksprøve)

Velg bilde

Impact Whey Protein (Smaksprøve)