• Vegetariansk

    Vegetariansk

Impact Whey Protein (Smaksprøve)

Whey Protein - det beste, helt enkelt

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr9,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein® er designet for å gi deg en rask og enkel måte å innta ditt favoritt Whey proteinpulver. Vår Impact Whey Protein® inneholder Whey protein konsentrat fra vegetarisk søtost. Whey protein konsentrat inneholder både essensielle og ikke-essensielle aminosyrer.

Fordeler med Impact Whey Protein

Protein bidrar til vekst og vedlikeholdelse av muskelmasse og bidrar til opprettholdelse av normal benbygning. Vår Impact Whey Protein® gir hele 82 g proteiner per 100 g (pulver), og 250 mg av kalsium. Dette proteinet inneholder en full aminosyreprofil av essensielle aminosyrer sammen med forgrenede aminosyrer i et 2:1:1-forhold

Hvem passer Impact Whey Protein for?

Impact Whey Protein er ikke bare for idrettsutøvere og bodybuildere, men for alle som trener eller deltar i idrett. Impact Whey Protein er ideell for alle som ønsker å sitt daglige inntak av protein og kan tas både før eller etter trening.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • Over 80% proteiner per porsjon
  • Vekst og vedlikeholdelse av muskelmasse
  • Inneholder over 2g Leucin per porsjon

Anbefalt bruk

Ta 150 ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, desto tykkere vil shaken være). Ha deretter i 25g, rist og drikk. Ta det 2-3 ganger daglig.

merk:Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, men disse er bare omtrentlige og er ikke en erstatning for et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares et romtemperert og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer egg, gluten og produkter av disse

Nøtte-Sjokolade Smak: Whey Protein Konsentrat (Melk ) (91%), Emulgator (Soya Lecitin), Kakaopulver, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak: Whey Protein Konsentrat (Melk ) (100%), Emulgator (Soya Lecitin)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Pose (25g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per Serving *RI
Energi 1740 kJ/412 kcal 435 kJ/103 kcal 5%
Fett 7.5 g 1.9 g 3%
  hvorav mettet 5.0 g 1.3 g 6%
Karbohydrater 4.0 g 1.0 g 0.5%
  hvorav sukker 4.0 g 1.0 g 1%
Proteiner 82 g 21 g 41%
Salt 0.50 g 0.13 g 2%

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsverdiene variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Impact Whey Protein (Smaksprøve)

Velg bilde

Impact Whey Protein (Smaksprøve)
Back to top