Inositol Hexaphosphate-pulver

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr96,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Inositol Hexaphosphate-pulver?

Inositol Hexaphosphate, også kjent som Fytinsyre, er en naturlig ekstrakt funnet i bønner og annen fiberrik mat som brun ris og hvetekli.

Fordeler med Inositol Hexaphosphate-pulver

A great way to supplement your carbohydarate intake.

Hvem er Inositol Hexaphosphate-pulver egnet for?

Inositol er egnet for alle som ønsker å øke sitt karbohydratinntak.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert med ingredienser egnet for et vegansk kosthold, vennligst merk at melkepulver er brukt i samme produksjonsanlegg og The dietary choices of all our customers are extremely important to us. Whilst this product is manufactured using ingredients and processing aids suitable for the vegan diet, please note that dairy powders are also used within the same production facility and krysskontaminering på svært små nivåer.

Nøkkelfordeler

  • Fytinsyre
  • Naturlig ekstrakt
  • Karbohydratmolekyl funnet i naturen

Anbefalt bruk

Ha din foretrukne mengde i vann eller fruktjuice i din shaker. Ha så i en liten scoop (2g), rist og drikk. Bruk en gang daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner blir målt med nøyaktige måleredskaper. Selv om vi gjør alt vi kan for å gi nøyaktig tilsvarende mål med våre Myprotein måleskjeer, så er disse kun omtrentlige og er ikke en erstatning for standardiserte måleredskaper.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og må derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Opbevar på en kjølig, tørr plass, utenfor rekkevidde av små barn.

Ingredienser

Laget i en produksjonsanlegg som også håndterer melk, soya, egg og gluten og lignende produkter.

Uten smak/Naturell: Inositol Hexaphosphate-pulver (100%)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1/6 ts (1g)

Porsjoner per beholder - 250 (250g)

Næringsinformasjon

  Per Porsjon
Inositol Hexaphosphate Powder     1 g

 

Næringsinformasjonen er basert på versjonen uten smak (naturell). Når du velger en versjon med smak, kan næringsverdien variere med opp til 10%.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Inositol Hexaphosphate-pulver

Velg bilde

Inositol Hexaphosphate-pulver