• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Instant Oats (Havrepulver)

Frokosttid sortert

Smak
Pakke
Mengde

Alt 30% når du kjøper noe vegansk! | Ingen kode nødvendig

30% på alt når du kjøper noe vegansk! Ingen kode - rabatten legges til i kassen automatisk i kassen.
20% på alt annet | Bruk koden: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr49,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Produktoversikt

Vår Instant Oats består av skotsk havre som har blitt kvernet ned til et ultrafint pulver. Klar til å blandes med vann eller melk. Hver servering av Instant Oats (100g) har en bemerkelsesverdig ernæringsmessig profil som dekker ditt daglige behov av karbohydrater, fett og proteiner.

Hva er fordelene?

Instant Oats gir kroppen en langsom og vedvarende tilførsel av energi, i tillegg til å forebygge svingende blodsukker som du får etter inntak av sukkerholdig snacks.

Hver porsjon inneholder 4,4 g betaglukaner som er vitenskapelig bevist å redusere kolesterolet. Ved å erkjenne at høyt kolesterol er en dominerende risikofaktor i utviklingen av koronar hjertesykdom, er dette en stor helsegevinst!

Hver porsjon gir deg 11g kostfiber og proteiner. Som det fremgår av European Food and Safety Authority (EFSA) er protein viktig for utvikling og vedlikeholdelse av muskelmasse.

Tilgjengelig i 4 deilige smaker som kan brukes alene, eller i kombinasjon med andre pulvertyper, i smoothies og i bakst.

Når skal du spise Instant Oats?

Instant Oats er perfekt til å kick-starte dagen med en eksepsjonell tilførsel av alle makronæringsstoffene du trenger. Det er en praktisk snack som kan spises mens du er på farten. Du kan enkelt ta det med både på jobb og på reiser.

Vær vennligst oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

 • Kan tilsettes i smoothies, youghurt, pannekaker og bakst
 • Kilde til kostfiber og proteiner
 • 4.4g betaglukaner per porsjon som bidra til å redusere kolesterolet

Anbefalt bruk

Ha 150ml-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 100g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, men disse er bare omtrentlige og er ikke en erstatning for et standardisert måleredskap.

>

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført ibold . Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Egg og produkter av disse.

Banansmak:Havre Mel (96%), Aroma, Farge (Curcumin), Søtningsmiddel (Sukralose)

Myk Sjokoladesmak:Havre Mel (91%), kakao, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Jordbærfløtesmak:Havre Mel (96%), Aroma, Farge (Rødbeter Røde), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak:Havre Mel (100%)

Vaniljesmak:Havre Mel (96%), Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 og 1/3 Store Scooper (100g)

Porsjoner per Beholder - 10 (1kg), 25 (2.5kg), 50 (5kg)

Næringsinformasjon

  Per porsjon *RI
Energi 1616 kJ/384 kcal 18%
Fett 7.7 g 12%
  hvorav mettet 1.4 g 7%
Karbohydrater 62 g 19%
  hvorav sukker 1.1 g 1%
Fiber 11 g  
Proteiner 11 g 24%
Salt <0.01 g 4%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinformasjonen er basert på versjonen uten smak/med naturell smak. Når du velger et produkt med en annen smak, kan næringsverdiene variere

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(3 anmeldelser)

 • 5    3
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Perf i shaken

Generelt:

5

Mixabilitet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

5

Helt essensielt å bruke i proteinshaken når man ikke har melk - med vann og impact whey blir det tykkere konsistens og mer karakter på shaken med 1-2 scoops instant oats! Naturell er naturligvis den overlegne eneren.

Passer bra med:

Impact Whey, Kasein, Vann/Melk, Proteinpannekake-røre

Mon Jun 12 18:56:43 BST 2017 av Fred #1 Topp omtalerer

Instant oats

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Blander bra, smaker bra, merker så vidt at det er i vannet

Passer bra med:

protein pulver, bruker selv ice coffie og sjokolade

Mon Feb 27 15:08:56 GMT 2017 av Hoel

Klart hode med havre

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Jeg merker at jeg er opplagt mye lenger utover dagen etter at jeg begynte med havrepulver. Jeg forsøkte først 1 kg med sjokolade og gikk deretter over til 1 kg naturell. Jeg har nå mottatt 5 kg naturell - jeg mikser den sammen med en "drink" av eplecidereddik og rødbetekonsentrat. Kjempebra. Kommer til å spise denne forever.... Min alder er høyere enn det siste valget nedenfor - jeg er 65 år, men i full jobb som lærer på videregående skole. Der trenges det utholdenhet blant urolige ungdommer på 16 år!!

Thu Sep 08 20:52:21 BST 2016 av sipe

Instant Oats (Havrepulver)

Velg bilde

Instant Oats (Havrepulver)
Back to top