• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Instant Oats (Havrepulver)

Gir kroppen langsom og vedvarende energi

Smak
Pakke
Mengde
25% avslag på alle produkter | Bruk kode: TJUEFEM

25% avslag på alle produkter | Bruk kode: TJUEFEM

Sensommer og på tide å fylle opp med godsaker og trene ute!
- 25% på alt || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 17/08/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr39,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Produkt oversikt

Vår Instant Oats er skotsk Havre som har blitt kvernet ned til et ultrafint pulver, som er klart til å blandes med din foretrukne mengde vann eller melk. Hver servering av Instant Oats (100g) har en bemerkelsesverdig ernæringsmessig profil som dekker ditt daglige behov av karbohydrater, fett og proteiner.

Hva er fordelene?

Instant Oats vil gi kroppen en langsom og vedvarende tilførsel av energi sammen med og forebygge svingende blodsukker som du får etter inntak av sukkerholdig snacks.

Hver porsjon inneholder 4,4 g betaglukaner, som har blitt vitenskapelig bevist å redusere kolesterolet. Ved å erkjenne at høyt kolesterol er en dominerende risikofaktor i utviklingen av koronar hjertesykdom, er dette en stor helsegevinst!

Hver porsjon gir deg 11g kostfiber og proteiner. Som det fremgår av European Food and Safety Authority (EFSA), er protein viktig for utvikling og vedlikehold av muskelmasse.

Tilgjengelig i 4 deilige smaker, som kan brukes på egen hånd eller i kombinasjon med andre pulver typer, yoghurt, smoothies og bakevarer.

Når spise Instant Oats?

Instant Oats er perfekt snack å kick-starte dagen med en eksepsjonell tilførsel av alle makronæringsstoffene du trenger. Det er en praktisk snack som kan spises i farten hele dagen, inkludert på jobb og på reiser.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

  • Kan tilsettes i smoothies, youghurt, pannekaker og bakverk
  • Kilde til kostfiber og proteiner
  • 4.4g betaglukaner per porsjon for å bidra til å redusere kolesterolet

Anbefalt bruk

Ha 150ml-250ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 100g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

>

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført ibold . Laget i et anlegg som også håndterer Melk, Soya, Egg og produkter av disse.

Banansmak:Havre Mel (96%), Aroma, Farge (Curcumin), Søtningsmiddel (Sukralose)

Sjokolade Smooth Smak:Havre Mel (91%), kakao, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Jordbær Fløte Smak:Havre Mel (96%), Aroma, Farge (Rødbeter Røde), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak:Havre Mel (100%)

Vanilje Smak:Havre Mel (96%), Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 og 1/3 Store Scooper (100g)

Porsjoner per kontainer - 10 (1kg), 25 (2.5kg), 50 (5kg)

Næringsinformasjon

  Per porsjon *RI
Energi 1616 kJ/384 kcal 18%
Fett 7.7 g 12%
  hvorav mettet fett 1.4 g 7%
Karbohydrater 62 g 19%
  hvorav sukker 1.1 g 1%
Fiber 11 g  
Proteiner 11 g 24%
Salt <0.01 g 4%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinformasjonen er basert på versjonen uten smak/med naturell smak. Når du velger et produkt med en annen smak, kan næringsverdiene variere med

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(3 anmeldelser)

Sortert etter

Perf i shaken

Generelt:

5

Mixabilitet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

5

Helt essensielt å bruke i proteinshaken når man ikke har melk - med vann og impact whey blir det tykkere konsistens og mer karakter på shaken med 1-2 scoops instant oats! Naturell er naturligvis den overlegne eneren.

Passer bra med:

Impact Whey, Kasein, Vann/Melk, Proteinpannekake-røre

Mon Jun 12 18:56:43 BST 2017 av #1 Topp omtalerer

Instant oats

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Blander bra, smaker bra, merker så vidt at det er i vannet

Passer bra med:

protein pulver, bruker selv ice coffie og sjokolade

Mon Feb 27 15:08:56 GMT 2017 av

Klart hode med havre

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Jeg merker at jeg er opplagt mye lenger utover dagen etter at jeg begynte med havrepulver. Jeg forsøkte først 1 kg med sjokolade og gikk deretter over til 1 kg naturell. Jeg har nå mottatt 5 kg naturell - jeg mikser den sammen med en "drink" av eplecidereddik og rødbetekonsentrat. Kjempebra. Kommer til å spise denne forever.... Min alder er høyere enn det siste valget nedenfor - jeg er 65 år, men i full jobb som lærer på videregående skole. Der trenges det utholdenhet blant urolige ungdommer på 16 år!!

Thu Sep 08 20:52:21 BST 2016 av

Instant Oats (Havrepulver)

Velg bilde

Instant Oats (Havrepulver)
Back to top