• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Inulin

100% naturlig

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
Var: kr89,00 kr59,00 Spar: kr30,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Inulin?

Inulin er et løselig, kostfiber utvunnet utelukkende fra sikori rot. Som et løselig pulver kan det legges til noen mat eller drikke med liten innvirkning på smak eller konsistens samtidig legge en kilde til fiber til ditt daglige kosthold. 100% naturlig, er Inulin en probiotisk og bifidogenic og bidrar til å øke fiber inntaket.

Fordeler med Inulin

Øk fiberinnhold og karbohydratinntak med 4,4 g fiber og 4,8 g karbohydrater per 5g servering.

Hvem er Inulin egnet for?

Inulin er en fantastisk mulighet for alle som ønsker å øke det daglige fiber inntaket.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Enkelt å bruke, løselig fiber
 • Kan promotere fordøyelsen
 • Stimulerer sunne bakterier

Anbefalt bruk

Ha 300-350ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 5g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Uten Smak: Fructo-Oligosaccharide (FOS) (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts. (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 840 kJ/200 kcal 42 kJ/10 kcal 1%
Fett 0 g 0 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 90 g 4.5 g 2%
  hvorav sukkerarter 8 g 0.4 g 0%
Fiber 88 g 4.4 g  
Protein 0 g 0 g 0%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Inulin

Velg bilde

Inulin
Back to top