• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Kalsium kaseinat

Melkeprotein - alternativ proteinkilde!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr179,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Kalsium kaseinat?

Kalsium kaseinat er laget av fersk skummet melk, og er et spraytørket melkeprotein som er også har lavt innhold av fett, karbohydrater og natrium.

Fordeler med Kalsium kaseinat

Kalsium kaseinat gir 27g protein per porsjon som skal bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Hvem passer Kalsium kaseinat for?

Kalsium kaseinat kan brukes av hvem som helst for å nå lett nå ditt daglige proteinbehov. Den anbefalte dosering for denne effekten er minst 30 g Kalsium kaseinat i en porsjon. Ettersom det fordøyes langsomt er anbefalt å ta dette på kvelden.

Under blanding du kan legge merke til at vår Kalsium kaseinat danner en skyet, men stabil, kolloidalt men mest homogenisert suspensjon. Du kan også observere et høyere skum nivå enn det som er ofte er sett hos andre proteinpulver . Dette er ingenting å bekymre seg for og representerer bare de typiske fysiske egenskapene ved produktet. Smaksprofilen til dette produktet kan også være forskjellig fra andre proteinpulver, med Kalsium kaseinat som har en tykkere, men kornete konsistens.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 95% proteiner per porsjon
  • Saktefordøyende protein
  • Lavt innhold av fett, karbohydrater og natrium

Anbefalt bruk

Ha 300-400ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 30g, rist og drikk. Bruk rett før sengetid for best mulig resultat eller 2-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av skalaer. Mens vi gjør hvert forsøk på å gi en nøyaktig tilsvarende tiltak ved hjelp av vårt Myprotein scoops, disse er bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleenhet fra Myprotein.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet . Laget i et anlegg som også håndterer Egg, Gluten og produkter av disse.

Sjokolade Smooth Smak: Kalsium kaseinat (Melk ) (82%), Emulgator (Soya Lecitin), Kakaopulver, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Jordbær Fløte Smak: Kalsium kaseinat (Melk ) (86%), Emulgator (Soya Lecitin), Aroma, Farge (Rødbeter Røde), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak: Kalsium kaseinat (Melk ) (91%), Emulgator (Soya Lecitin)

Vanilje Smak: Kalsium kaseinat (Melk ) (88%), Emulgator (Soya Lecitin), Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ¼ Scoop (30g)

Serveringer per boks - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1544 kJ/364 kcal 463 kJ/109 kcal 6%
Fett 1.2 g 0.4 g 1%
  hvorav mettet fett 0.8 g 0.2 g 1%
Karbohydrater 0.2 g 0.1 g 0%
  hvorav sukkerarter 0.2 g 0.1 g 0%
Protein 88 g 26 g 52%
Salt 0.25 g 0.08 g 1%

 

* Referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen (8400kJ / 2000kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger man en annen smak kan næringsverdiene variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kalsium kaseinat

Velg bilde

Kalsium kaseinat
Back to top