• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Gluten Free

  Gluten Free

Kalsium- og Magnesium-tabletter

Rik på kalsium og magnesium

Mengde
Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr59,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Kalsium- og Magnesium-tabletter?

Vi kan ofte bli mangelfulle i viktige mineraler på grunn av en hektisk livsstil så mange av oss møter kombinert med ujevne spisevaner og dårlig ernæringsmessigkvalitet på maten vi spiser. Kalsium- og Magnesium-tabletter dekker basenivåene dine ved å gi 100% av anbefalt referanseinntak (RI) for begge disse viktige mineralene; RI er anbefalinger gitt av helsedepartementet.

Hva er de viktigste fordelene?

 • Kalsium er et viktig mineral som kroppen ønsker for en mengde grunner: For det første, det bidrar til normal muskelfunksjon og nevrotransmisjon som er nødvendig under sammentreknings- og avslapningsprosessen. Dessuten er det det mest rikelige mineralet i kroppen, som er avgjørende for å opprettholde normalt skjelett og tenner. I tilegg bidrar den til energimetabolismen (proteiner, karbohydrater og fett) ved siden av å spille en rolle i prosessen med celledeling og spesialisering.
 • Magnesium er en allestedsnærværende element som hjelper flere fysiologiske prosesser, inkludert å bidra til normal proteinsyntese (opprettelse av nye proteiner) og redusere tretthet og utmattelse.
 • Glutenfri og passer for både veganere og vegetarianere.

Er dette produktet for meg?

Passer for alle som ønsker å optimalisere deres helse med en praktisk on-the-go-tablett inneholder 100% anbefalt referanseinntak for kalsium (800 mg) og magnesium (375 mg). Vær oppmerksom på denne dosen er per 3 tabletter som foreslått.

Nøkkelfordeler

 • Glutenfri og passer for både veganere og vegetarianere
 • Per 3 tabletter inneholder 100% referanseinntak for kalsium og magnesium
 • Kalsium er det mineralet det er mest av i kroppen

Anbefalt bruk

Vi anbefaler å konsumere tre tabletter daglig.

Dette produktet er et kosttilskudd, og skal ikke benyttes til å erstatte et variert, balansert kosthold. Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Egnet for vegetarianere og veganere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Kalsium (Bærer: Maltodekstrin), Magnesium, Fortykningsmiddel (Mikrokrystallinsk Cellulose), Antiklumpemiddel (Magnesiumstearat, Stearinsyre), Geleringsmiddel (Hydroksypropylmetylcellulose), Glaseringsmiddel (Glyserol, Karnaubavoks).

 

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3 Tabletter

Serveringer per beholder - 30 (90 Tabletrer), 90 (270 Tabletter)

Næringsinnhold

    Per servering *RI
Kalsium   800 mg 100%
Magnesium   375 mg 100 %

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kalsium- og Magnesium-tabletter

Velg bilde

Kalsium- og Magnesium-tabletter
Back to top