• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Kreatin Etyl Ester HCL

En mere effektiv kreatin monohydrat

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr79,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Kreatin Etyl Ester?

KreatinEtyl Ester (CEE) er en mer effektiv variant av det populære kosttilskuddet Kreatin Monohydrat. Ettersom Kreatin Monohydrat har blitt knyttet til en ester salt det er vanligvis enklere for kroppen å absorbere det når det kombineres med alternative kilder.

Fordeler med Kreatin Etyl Ester

CEE bidrar til å gi en rask økning av ATP til arbeidende muskler, som igjen letter forbedringer i musklene, styrke og kraft. Kreatin Etyl Ester er enkel å bruke og gir fantastiske resultater, og anbefales til alle som ønsker å forbedre sin fysikk og sportslige prestasjoner uten bivirkninger.

Kreatin Etyl Ester er en avansert supplement som tar den grunnleggende Kreatin Monohydrat og øker dens konstitusjon ved tilsetning av estersalter. Disse estersaltene gjør det enklere å absorberee og letter opptaket av cellene. Noen av fordelene av CEE, mer enn tradisjonelle former for kreatin, er relatert til det faktum at mindre doser er nødvendig for å få den samme virkningen, mens oppblåsthet og forbelastningsfasen elimineres.

Hvis du ikke liker smaken av Kreatin Etyl Ester pulver, hvorfor ikke prøver våre

Hvem passer Kreatin Etyl Ester for?

CEE er perfekt for idrettsutøvere som ønsker å forbedre styrke, kraft og muskelmasse. Det er et flott alternativ for dem som lider av oppblåsthet eller ubehag fra andre former for kreatin.

Når bør jeg ta Kreatin Etyl Ester?

Vi foreslår at du tar Kreatin Etyl Ester rundt en time før trening. På hviledager, ta på samme tid som på en dag du trener. Etter 4-6 uker med bruk, ta 1-2 ukets pause og begynn syklusen på nytt.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Enkel absorpsjon på grunn av Ethyl Ester
 • Hjelper deg å lagre mer ATP
 • Kan hjelpe deg å øke styrken og størrelsen

Anbefalt bruk

Ha til 3g vann, rist og drikk. Bruk en time før trening. På hviledager, ta på samme tid som på dager du trener. Etter 4-6 uker med bruk ta 1-2 ukers pause, begynn syklusen på nytt.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

uten smak: Kreatin Etyl Ester HCL (100 %)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/2 ts (3g)

Serveringer per beholder - 83 (250g), 166 (500g), 333 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
Creatine Ethyl Ester HCL     3 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kreatin Etyl Ester HCL

Velg bilde

Kreatin Etyl Ester HCL
Back to top