• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Kreatin Monohydrat (Creapure®)

Purest form of Creatine Monohydrate*

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 30% ekstra rabatt - synker annenhver time |
Bruk kode: TELLNED

Opp til 30% ekstra rabatt - synker annenhver time |
Bruk kode: TELLNED

Nedtellingen har begynt | Opp til 30% rabatt | Bruk kode: TELLNED

Gjelder alt - Favoritter og Nyheter!

Vær rask for best mulig rabatt!


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fra 09.00 til 20.00 den 21.07.2017, og rabatten starter på 30%. Rabatten reduseres deretter med 1% hver annen time. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr89,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Creapure® (Kreatin Monohydrat)?

Produsert av AlzChem i Tyskland, Creapure® er kjent for å være det reneste og fineste nivået av mikronisert kreatin monohydrat tilgjengelig på sports- og ernæringsmarkedet. Produsert via en streng test-prosess, Creapure® er helt fri for urenheter og biprodukter som CRN (Kreatinin), DCD (dicyandiamide), DHT (dihydrotriazine) og Thiourea *. Som et resultat er Creapure® 99,99% kreatin monohydrat, en av de mest utforskede form for kreatin i verden, noe som har vist seg å gi bedre ytelse i studier med både elite og fritids utøvere.

Hvem passer Creapure® for?

Creapure® er egnet for alle som tar del i høy intensitets trening og ute etter å forbedre sine fysiske prestasjoner. Kostholdskilder til kreatin inkluderer forskjellige typer kjøtt og fisk, som gir ca 3-7 g per kg. Men å innta store mengder (kg) slike matvarer kan potensielt gi overdrevent inntak av protein og fett, å bruke Creapure® i pulverisert form er langt mer praktisk og effektiv.

Hva er fordelene?

 • Kreatin monohydrat (Creapure®) har vært vist i mange vitenskapelige studier å forbedre ytelsen ved kortsiktig, høy intensitets trening. *
 • Tilgjengelig i 12 forfriskende smaker som er lette å blande og er klumpfri.
 • *Denne uttalelsen har ikke blitt godkjent av FDA

Når skal jeg innta Creapure®?

Vi vil anbefale en dosering på 3-5g av Creapure® umiddelbart før eller etter treningsøkt sammen med en whey protein og karbohydrat blanding for å maksimere opptaket i musklene.  Alternativt kan den blandes med vann, melk eller juice og konsumeres umiddelbart etter blanding.

For nye brukere av Creapure® anbefales det å først følge en fem dagers forberedelsesfase for å oppnå maksimale fordeler. Det anbefales å supplere 5g (1 scoop) fire ganger daglig med jevne mellomrom for å mette musklene med kreatin før man starter med den anbefalte doeseringen.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

 • Høyeste nivå av kreatin monohydrat
 • Støtter all høyintensiv trening
 • Regelmessig testet for å være fri for urenheter*

Anbefalt bruk

Ha 5g til vann, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig, fortrinnsvis rett før og etter trening. Etter 8 uker med bruk, ta en uke fri og starte syklusen på nytt.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Berry Blast Smak: kreatin monohydrat (Creapure & reg;) (87%), Syre (sitronsyre), Aroma, Farge (Rødbete Rød, Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose).

Tropical Storm Smak: kreatin monohydrat (Creapure & reg;) (87%), Syre (sitronsyre), Aroma, Farge (karotener), søtningsmiddel (sukralose).

uten smak: kreatin monohydrat (Creapure & reg;) (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts. (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
Kreatin Monohydrat     5 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kreatin Monohydrat (Creapure®)

Velg bilde

Kreatin Monohydrat (Creapure®)