• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Kreatin Monohydrat

Nye smaker - Fersken og Mango, Sur Bringebær og Cherry Limeade

3.6666666666666665

3 anmeldelser

Smak
Pakke
Mengde

Få 10% rabatt på 4 fantastiske kategorier | Bruk kode: FANTASTISKFIRE

Få hele 10% rabatt på 4 produktlinjer | Bruk kode: FANTASTISKFIRE

Denne helgen får du utrolige 10% rabatt aminosyrer, vitaminer, fettforbrennere og gainers!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 23/05/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr49,00 kr37,00 Spar: kr12,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hvorfor designet vi Kreatin monohydrat?

Kreatin monohydrat er en av de formene av kreatin det er mest forsket på i verden, og har blitt grundig testet og etisk påvist i flere ytelsesstudier inkludert både elite og fritidsindivider. Kreatin monohydrat er et ideelt tilskudd for et bredt spekter av mannlige og kvinnelige utøvere fra kroppsbyggere til sprintere. Dette produktet er helt trygt og har blitt vitenskapelig bevist å øke fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høyintensitetstrening, noe som gjør det perfekt for de som driver med idretter som styrkeløft, sprinting eller rugby. Kreatin monohydrat er tilgjengelig i en rekke spennende smaker, inkludert de nyeste tilskuddene av Peach Mango, Chery Limonade og Sour Red Raspberry.

Hvem er Kreatin monohydrat egnet for?

Kreatin monohydrat er egnet for alle som driver med langvarig eller høyintensitetstrening ute etter å forbedre fysiske prestasjoner. Kostkilder til kreatin inkluderer ulike kjøtttyper og fisk som gir ca 3-7 g kreatin per kg. Men å komsumere store mengder av slike matvarer kan potensielt øke proteininntaket til veldig høye verdier, samt økning av kroppsfett - som er grunnen til at kreatin monohydrat kommer i pille, pulver eller kapselform, noe som er langt mer praktiskt og effektivt.

Når skal jeg ta Kreatin monohydrat?

Vi vil anbefale å ta 5 gram kreatin monohydrat umiddelbart før eller etter treningsøkt sammen med en blanding av myseprotein og karbohydrater for å maksimere opptaket til musklene. Alternativt kan det blandes med vann, melk eller juice og tas umiddelbart etter blanding.

5 dagers oppladningsfase - nye brukere av kreatin monohydrat er anbefalt å først følge en oppladningsfase for å få maksimalt utbytte. Det anbefales å ta 5 g (1 scoop) fire ganger om dagen med jevne mellomrom for å mette musklene med kreatin før man starter med en standard på 5 g om dagen, noe som tilsvarer anbefalt bruk.

Produksjonsinformasjon.

Kostvalgene for alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler som er egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver er også brukt i samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

 • Ideell for kraftbaserte idretter
 • Kan lett blandes i vann
 • Kan bidra til å forbedre styrke og kraft
 • Grade A-rangering på LabDoor

Anbefalt bruk

Tilsett 5 g i vann, rist og komsumer. Bruk 1-2 ganger daglig, fortrinnsvis rett før og etter trening. Etter 8 uker med fortsatt bruk, ta en uke fri og begynn deretter på samme syklus igjen.

Merk: Vi anbefaler at alle serveringer er målt ved hjelp av en nøyaktig vekt. Mens vi gjør våre beste forsøk på å gi et nøyaktig tilsvarende mål ved hjelp av vår Myprotein scoop, er disse scoopene bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleinstrument.

ADVARSEL: Inneholder E129 som kan ha en ugunstig virkning på aktiviteten og oppmerksomhet hos barn. Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et tørt og kjølig sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Berry Blast Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Syre (Sitronsyre), Aroma, Farge (Rødbete Rød, Antocyanin), Søtningsmiddel (Sukralose)

Blå Bringebær Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose, Acesulfam-K), Farge (E133).

Druesmak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farger (E129, E133).

Sitron & Lime Smak.: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farger (E110, E133)

Tropical Storm Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Syre (Sitronsyre), Aroma, Farge (karotener), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak: Kreatin Monohydrat (100%)

Vannmelonsmak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farge (E129).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 ts. (5g)

Serveringer per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
Kreatin Monohydrat     5 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

3.6666666666666665

3.6666666666666665

(3 anmeldelser)

Sortert etter

Berryblast

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

4

Berryblast er god på smak og blandes lett ut :)

Passer bra med:

Vann

Fri Feb 17 21:16:47 GMT 2017 av

Lemon/Lime, Forferdelig smak...

Generelt:

3

Mixabilitet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

4

Kjøpte denne og fekk den idag, smaken eg hadde va Lemon Lime hadde store forventninger og skulle kose meg med å drikke den, men den smakte helt forferdelig. Uff... Lemon Lime anbefales IKKE

Passer bra med:

Ikke vann varfall...

Mon Dec 12 18:53:51 GMT 2016 av

Forferdelig smak...

Generelt:

3

Mixabilitet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

4

Kjøpte denne og fekk den idag, smaken eg hadde va Lemon Lime hadde store forventninger og skulle kose meg med å drikke den, men den smakte helt forferdelig. Uff... Lemon Lime anbefales IKKE

Mon Dec 12 18:52:20 GMT 2016 av

Kreatin Monohydrat

Velg bilde

Kreatin Monohydrat