• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Kreatin Monohydrat

Tid til å forbedre ytelsen din

4.166666666666667

6 anmeldelser

Smak
Pakke
Mengde

Alt 30% når du kjøper noe vegansk! | Ingen kode nødvendig

30% på alt når du kjøper noe vegansk! Ingen kode - rabatten legges til i kassen automatisk i kassen.
20% på alt annet | Bruk koden: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr59,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hvorfor har vi laget Kreatin monohydrat?

Kreatin monohydrat er en av de formene av kreatin det er mest forsket på i verden. Det er grundig testet i flere ytelsesstudier, både på elite- og fritidsutøvere. Kreatin monohydrat er et ideelt kosttilskudd for et bredt spekter av mannlige og kvinnelige utøvere, fra kroppsbyggere til sprintere. Dette produktet er helt trygt og er vitenskapelig bevist å øke fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høyintensitetstrening. Det gjør det til et perfekt produkt for de som driver med styrkeløft, løp/sprint eller rugby. Kreatin monohydrat er tilgjengelig i en rekke spennende smaker, inkludert de nyeste tilskuddene av Peach Mango, Chery Limonade og Sour Red Raspberry.

Når skal jeg ta Kreatin monohydrat?

Vi anbefaler å ta 3 gram kreatin monohydrat umiddelbart før eller etter trening sammen med en blanding av myseprotein og karbohydrater for å maksimere opptaket til musklene. Alternativt kan det blandes med vann, melk eller juice og tas umiddelbart etter blanding.

 

Produksjonsinformasjon.

Kostvalgene for alle våre kunder er svært viktig for oss. Dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler som er egnet for vegansk kosthold, men vær vennligst oppmerksom på at meieripulver også er brukt i samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society.

Vær vennligst oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Du vil også finne fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk på et produkt etter produkt basis.

Nøkkelfordeler

 • Ideell til kraftbaserte idretter
 • Blandes lett med vann
 • Kan bidra til å forbedre styrke og kraft
 • Grade A-rangering på LabDoor

Anbefalt bruk

Tilsett 3 g i vann, rist og drikk. Ta det 1 ganger daglig, rett før og etter trening. Etter 8 uker med kontinuerlig bruk, ta en uke fri og begynn deretter på samme syklus igjen.

Merk: Vi anbefaler at alle serveringer er målt ved hjelp av nøyaktige måleenheter. Vi gjør våre beste forsøk på å gi et nøyaktig tilsvarende mål ved hjelp av vår Myprotein scoop, men disse scoopene er bare omtrentlige og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

ADVARSEL: Inneholder E129 som kan ha en ugunstig virkning på aktivitet og oppmerksomhet hos barn. Ikke overgå angitt anbefalt daglig dosis. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares et tørt og romtemperert sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Berry Blast Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Syre (Sitronsyre), Aroma, Farge (Rødbete Rød, Antocyanin), Søtningsmiddel (Sukralose)

Blå Bringebær Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose, Acesulfam-K), Farge (E133).

Druesmak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farger (E129, E133).

Sitron & Lime Smak.: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farger (E110, E133)

Tropical Storm Smak: Kreatin Monohydrat (87%), Syre (Sitronsyre), Aroma, Farge (karotener), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak: Kreatin Monohydrat (100%)

Vannmelonsmak: Kreatin Monohydrat (87%), Naturlig Aroma, Søtstoffer (Sukralose Acesulfam-K), Farge (E129).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - (3g)

Serveringer per beholder - 83 (250g), 166 (500g), 333 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
Kreatin Monohydrat     3 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

4.166666666666667

4.166666666666667

(6 anmeldelser)

 • 5    3
 • 4    1
 • 3    2
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Creatine

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Creatine is the supplement that provides aesthetic results more noticeable. Due to the quality present in the brand, price and fast dilution, it keeps me faithful to MY PROTEIN.

Passer bra med:

The creatine MY PROTEIN without flavor is perfect because it offers me the benefit of several possibilities, with pure water or in the blender, with frozen or fresh fruits, cereals, vegetables, other supplements like carbohydrates and proteins.

Sun Jan 07 02:58:41 GMT 2018 av Petra

Super

Generelt:

4

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Har ikke testet så lenge enda, men så langt; Den blander seg nydelig sammen med proteinshaken, og smaker ingenting(har i smaken nøytral,åpenbart)

Passer bra med:

Proteinshake

Fri Aug 11 23:49:04 BST 2017 av EHA

Naturell Lenge Leve

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Naturell er helt 100% smakløs og enkel å linnta med litt vann eller appelsinjuice. Effekten er upåklgagelig med en loading-periode med dobbel dose (4x1 scoop daglig) på en uke. Jeg er imponert over pris og kvalitet.

Passer bra med:

Vann eller Juice

Mon Jun 12 19:11:03 BST 2017 av Thomas #1 Topp omtalerer

Berryblast

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

4

Berryblast er god på smak og blandes lett ut :)

Passer bra med:

Vann

Fri Feb 17 21:16:47 GMT 2017 av Tommis92

Lemon/Lime, Forferdelig smak...

Generelt:

3

Mixabilitet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

4

Kjøpte denne og fekk den idag, smaken eg hadde va Lemon Lime hadde store forventninger og skulle kose meg med å drikke den, men den smakte helt forferdelig. Uff... Lemon Lime anbefales IKKE

Passer bra med:

Ikke vann varfall...

Mon Dec 12 18:53:51 GMT 2016 av Benjamin

Forferdelig smak...

Generelt:

3

Mixabilitet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

4

Kjøpte denne og fekk den idag, smaken eg hadde va Lemon Lime hadde store forventninger og skulle kose meg med å drikke den, men den smakte helt forferdelig. Uff... Lemon Lime anbefales IKKE

Mon Dec 12 18:52:20 GMT 2016 av Benjamin

Kreatin Monohydrat

Velg bilde

Kreatin Monohydrat
Back to top