• Vegetariansk

    Vegetariansk

L Carnitine

Kan gi deg fordeler i trening og forbrenning

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr89,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

L Carnitine blir produsert i kroppen av aminosyrene lysine og methionine. 

Nøkkelfordelene ved L-Carnitine

Hver servering inneholder 1000mg L-Carnitine (2 tabletter). L-Carnitine er ikke tilsatt kunstig farge, konserveringsmidler, gjær, gluten og stivelse. Ikke tilsatt salt (sodium chloride) eller sukker. 

Hvem er egnet til å ta L-Carnitine?

L-Carnitine er ideelt for deg som søker en enkel kilde til carnitine som kan tas når som helst i løpet av dagen.

Det er anbefalt å innta 1 servering av L-Carntine daglig til måltid for best mulig resultat. L-Carntine bør tas sammen med et sunt og balansert kosthold.

Nøkkelfordeler

  • Naturlig Metabolitt​

Anbefalt bruk

Innta 2 tabletter daglig.

Ingredienser

L Carnitine L Tartrate, Microcrystalline Cellulose (Hevemiddel), Calcium Carbonate DC 90% (Hevemiddel), Magnesium Stearate (Anti-Kollerende Middel), Silicon Dioxide (Anti-Kollerende Middel).

 

Næringsinformasjon

Mengde per 2 tablett servering:
L Carnitine: 1000mg

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

4.0

4.0

(2 anmeldelser)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Sortert etter

Stor og god

Generelt:

5

Mixabilitet:

3

Smak:

3

Effektivitet:

5

Pillene er store og krever at du "lærer deg" å innta piller - så litt vanskelig i starten, men ikke noe problem etter en uke. Jeg tar carnitine 2 ganger dagen, og har hatt god effekt av de, spessielt siden jeg ikke klarer smaken av aminosyrer og må ha det i pilleform. Effektiviten er upåklagelig, og jeg har merket stor forskjell på forbrenning og restitusjon, men dette tar notoriøst lang tid, for meg tok det over 2 måneder å merke reel effekt, men etter loading er effektene betydelige! Anbefales!

Passer bra med:

Utenom middag.

Tue May 30 10:32:58 BST 2017 av HH #1 Topp omtalerer

L Carnitine

Generelt:

3

Mixabilitet:

3

Smak:

5

Effektivitet:

4

Min mening: Det som er bra med produktet er at den smaker litt søtt&surt i munnen når jeg skal svelge den med vann. Det som ikke er så bra er at det er ganske vanskelig å svelge hele pillen, for at den er ganske kantet og hard og har ingen kapsel rundt, så jeg må oftest knekke den i flere biter for å lykkes.

Passer bra med:

Vann og jus

Tue Jan 17 08:32:35 GMT 2017 av Rokas #1 Månedens anmelder

L Carnitine

Velg bilde

L Carnitine
Back to top